volal jsi? kdysi byla na rajveteranu a chtěl za ni 65 což mně přišlo mega moc na to v jakým je stavuDavidGL píše:A ta Giulietta je zas moje bejvalka![]()
. Hned bych si ji vzal zpátky. Že bych podráždil telefon?
Jestli je 65 mega moc, to nedokážu posoudit. Ale opravdu byla v super stavu a hlavně naprosto bez koroze. Origoš dokumentace včetně kožené tašky byla k tomu. Motor měl tlaky v rozpětí 0,8 atm, chtělo to jen pořádně seřídit karbecy - já jsem si je seřídil jen podle barvy plamene, ale bylo to ok. Chtělo to zrepasovat podvozek, ale to je u starého auta v původním stavu snad normální. Ještě bych měl mít víc fotek tohoto auta.jarda píše:volal jsi? kdysi byla na rajveteranu a chtěl za ni 65 což mně přišlo mega moc na to v jakým je stavu
Tak já to zas vidím tak, ze bez nárazníku je to hezčí, a 3.0 se tam dává relativně bezne, bo to pak jednoduse lip jede...riprex píše:Ta je na prodej snad už od nepaměti. Slušnej bastl, motor ze 164ky, chyběj nárazníky... bůh ví co ještě všechno, navíc protože nemá hrb na kapotě, tak to asi původně ani nebyla GTV 6, ale dvoulitr. Výhodná koupě, pokud by umazal jednu nulu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti