Ps: Před tankováním byla v nádrži ještě čtvrtka benzínu
o olejích pro JTD je tady dlouhé vlákno, překvapivě v sekci JTD, kde se o spoustě těchto věcí píše (a dokonce bez ironie a pošklebování....matwo píše:uff super tak tam dávam správny olej ... a čo by sa mohlo stať keby som tam dával zlý? myslím napr. to že má tam isť 5w40 a dával by som tam 10w40?
Leech píše:Rve mi to srdce, ale začínám pokukovat po naftový 147, protože benzín moc dobře neutáhnu .. na začátek sem se chtěl zeptat - jakej je rozdíl mezi pravidelnym servisem benzínovýho motoru a naftovýho? Jde mi hlavně o cenu, aby se vůbec nafta vyplatila - za rok sem najel asi 25tis.
Strašej mě, že 110kW bude žrát jak ten můj benzín, ale mě se tomu nechce moc věřit, co je na tom pravdy?
btw. vyplatí se investovat do JTDm?
Po škole se vrátim k benzínu, v tuhle chvíli je pro mě finančně neúnosná a stahovat rodiče o peníze narušuje můj kodex slušnýho chování
Ja mam 147 na CNGLeech píše:Rve mi to srdce, ale začínám pokukovat po naftový 147, protože benzín moc dobře neutáhnu .. na začátek sem se chtěl zeptat - jakej je rozdíl mezi pravidelnym servisem benzínovýho motoru a naftovýho? Jde mi hlavně o cenu, aby se vůbec nafta vyplatila - za rok sem najel asi 25tis.
Strašej mě, že 110kW bude žrát jak ten můj benzín, ale mě se tomu nechce moc věřit, co je na tom pravdy?
btw. vyplatí se investovat do JTDm?
Po škole se vrátim k benzínu, v tuhle chvíli je pro mě finančně neúnosná a stahovat rodiče o peníze narušuje můj kodex slušnýho chování
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host