Jsou to přesně tyto, kupované i na této adrese: http://www.mdily.cz/alfa-romeo/brembo-0 ... ily_pohled
Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci

... což tedy dost odporuje tomu co jsem psal loni

Jenže marek datko mi to vypočítal na 16tisic co se mi zdá hodně se to značkou Bosch.lukee píše:No dyt to píšuMateriál brzd počítej 9k a víc, brzdovka 500,-, nové čepy na čtyřpístek 2x 500,- (asi), já dával za práci za výměnu u Ďatka 1000,-. Celkem tedy počítej +- 12.000,-. Ale jestli to chceš mít bez starostí, hoď to do AF ale bude to tarda (kolem 20k).
Přední kotouč 3.049 Kč / kus
Přední desky 3.557 Kč
Zadní kotouč 2.432 Kč / kus
Zadní desky 2.783 Kč
Cena je včetně DPH ( Akce JARO -25% )
S pozdravem a pěkný den.
Bc. Stanislav Jurča , AF Centrum
..nechej to stocit nekomu kdo ma soustruh..staci 1 ci 2 desetinky a je to cajkAdamsquare píše:Už se asi opakuju, ale nedoporučuji nejlevnější kotouče Brembo...
Pod tohle se můžu podepsat. Měnil jsem teď jedno rameno (TRW) a dělal rozvody včetně vodní pumpy(GATES). Všechno kupováno v Polsku v kamenném obchodě nikoliv na allegro a i tak cenově nesrovnatelné s našimi obchody. A to nemluvím o značkových dílech, ale o čínském Starlinu, který se u nás hojně prodává a podobných značkách, cenově výrazně přesahuje cenu značkových dílů v Polskulukee píše:Dallen: v krabicce ricambi originali muze byt cokoliv, klidne i to Ferodo. To same jako v pripade zhavicek: rozbalis a najdes tam Beru, kterou koupis samostatne kdekoliv jinde. Na 145 jsem mel rozvody z Polska v podstate za par penez - jezdil jsem s tim dlouho, bez jakychkoli problemu, to same lambda sonda. Na 159 si nedelam iluze, ze ty brzdy z mroauto nejsou z Polska, 100% budou. A nemyslim si, ze by to byly nejak nekvalitni brzdy, vsecky krabicky meli kolky a nechybelo veskere prislusenstvi jako sroubky uchyceni kotoucu k nabojum, kryci plisky desticek atd. Pochybuju, ze by neco jako pancovani dilu v takovem rozsahu Polakovi proslo, proto nemam obavy z toho, ze by to neslo z fabrik TRW. Polak umi kvalitni dily za dobrou cenu (stejne jako jidlo, jen clovek musi vybirat), akorat tam neni ta 50% Cechunska marze nebo nesmyslna marze za logo Fiat/AR na krabicce. Mimochodem nedavno jsem resil problem, kdy mi odeslo cidlo teploty v DPF. Nahrada neexistuje, musel jsem vzit originalni za 3.200,-. Na krabicce 'Ricambi Originali' bylo Made in Bulgaria. Za kolik to ten Bulhar mohl vyrobit? 300 Kc? 500 Kc? To jen at je jasno, jake jsou marze na originalnich dilech.
Tak to jsi sehnal hodně dobře, až mě ta cena udivuje, protože u nás jsem ho pod dva nikde nenašel. Na tom rameni zas takový rozdíl nebyl. Mohl jsem ho mít také za cca tvých 1700, ale musel bych čekat. Vzhledem k tomu, že tam jel brácha jen na otočku, tak to vzal z kamenného obchodu, kde nakupuje můj bratránek a vyšlo na necelých 1900. Více jsem ušetřil hlavně na rozvodech, které vyšli v tom samém obchodě komplet i s vodní pumpou na 3300. Chtěl jsem původně SKF, které byly za stejnou cenu, ale opět musel bych čekat, takže jsem vzal ty, co byly sklademkejzi1 píše:Diamond: Za kolik jsi v polsku koupil TRW rameno? Pokud teda horní,tak v ČR jsem ho sehnal za 1700 i s dopravou myslím,tak jen chci vědět rozdíl![]()
Stáčet nedoporučuji, kór u těch těžkých aut, protože ty kotouče jsou stejně za pár měsíců zvlněné a na vyhazov. Radši je vyhodit a koupit nové. Nehledě na to, že 1 nebo 2 desetinky z toho nikdy nesebereš, protože kotouč je už tak zvlněný že to nejde. Takže se ve finále po stočení přiblížíš hodnotám kotouče k vyhození, takže peníze vyhozené oknem.pedro m píše:..nechej to stocit nekomu kdo ma soustruh..staci 1 ci 2 desetinky a je to cajkAdamsquare píše:Už se asi opakuju, ale nedoporučuji nejlevnější kotouče Brembo...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti