Tak jsem se přidal do vašeho klubu, snad mě přijmete

Dnes jsem koupil tuto alfu, výbava je slušná, jede jako pila. Výhody čtyřkolky jsem již dnes poznal v zatáčce na štěrku, zachránila mě od příkopu, trošku jsem testoval limity auta

Takže: airbag, kůže, el. ovládané sedačky, bi-xenon, park. senzory, 17 litá kola, autorádio, CD přehrávač, centrální zamykání, centrál dálkový, alarm, imobilizér, el. okna, el. zrcátka, el. sklopná zrcátka, vyhřívaná zrcátka, pevná střecha, ski box, mlhovky, xenonové světlomety, ostřikovače světlometů, aut. klimatizace, klimatizovaná přihrádka, dělená zadní sedadla, sportovní sedadla, vyhřívaná sedadla, el. seřiditelná sedadla, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově nastavitelná sedadla, potahy kůže, nastavitelný volant, multifunkční volant, 8x airbag, deaktivace airbagu spolujezdce, palubní počítač, indikátor parkování, venkovní teploměr, tažné zařízení, litá kola, senzor opotřebení brzdových destiček, ABS, EDS, protiprokluzový systém kol (ASR), stabilizace podvozku (ESP), brzdový asistent, aut. zabrždění v kopci, posilovač řízení, manuální převodovka, 6 rychlostních stupňů, tempomat, startování tlačítkem, senzor stěračů, senzor světel, pohon 4x4, denní svícení, telefon, rv. 9 měsíc 2008.
Je to dovoz z Belgie, najeto 144 000. Vyšla mě na solidních 269k. Audio Bose pěkně hraje. Fotky dávám zatím ještě bazarové, časem přidám vlastní.
Chtěl jsem vás co nejdřív pozdravit, konečně mám auto s duší