Richie píše:koukam ze nejsem sam , co ma socka vybavu ve svem parniku
Presne tak tam to bolo zaludne. ale ked som dal dole bocne prahy dveri tak to islo. ale ako vravim stalo to zato.Erik166 píše:tiez si mal najvacsie nervy ked si pretahoval zvazok pod kobercom medzi rucnou brzdou a zadnou sedackou ?
alfi166silver píše:Repro jsou u všech verzí stejný, jen DSP verze má navíc ty suby pod platem.
Ics jsou dvě "konektorové" verze, jedna má uprostřed pod jednotkou Siemens bílý cca 20ti pinnový konektor, novější verze (zřejmě BE 2580) tam má černý Siemens konektor. To je důležité pro dodělání DSP, kabely od DSP (starší/novější) se nedají zaměnit.
me nehrali skoro vubec predni, tak jsem prehazoval dozadu, tak to mozna u tebe nekdo udelal takyMichal 166 píše:Ahojte poradte nejaké dobré výškače ktoré zapasujú do alfičky a budú mať lepší zvuk.Koľko majú mať mm aby pekne sadli? Dnes som si všimol že zadné vôbec nehrajú tak som na skúšku prehodil s predným a tiež nehralo takže zadné mi odišli![]()
Ďakujem
Může se mi někdo ozvat, kdo má zabudované originál DSP v FL modelu? Jde mi hlavně o umístění a zapojení konektorů v kufru.alfi166silver píše:Do FL by mělo jít DSP zapojit bez výměny kabelu, údajně je ve FL full kabel od zadu...
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-164 ... elift.html
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host