Příspěvek
od kravitzUL » 24.7.2013, stř 10:27
zde. píše:MilhausGTV píše:či catering ne úplně dostačující pro tak velký počet lidí, nicméně protože víme s jakými problémy se organizátoři akce museli vypořádat, musím uznat, že se své role zhostili přímo skvěle.
Tak usměvavý* catering jsem snad nikdy nezažil. Byl super.
Tak museli se usmívat, jinak by jim jejich šéf - ten co griloval a můj trenér boxu nabančil

Hlavně jsou rodina..znám je a vim, že jsou straně moc hodný. Naopak katerigu bylo v té sahaře až moc a zbyla jim dobrá polovina. A to prý takhle velkou akci dělali poprvé. Měli dostatečnou nabídku na takovou akci a hlavně vše moc dobré..kdo ochutnal mlaskal si. Příště se to chce jen přizpůsobit počasí..ubrat jídlo..přidat třeba nanuky, zmrzky, více krytého sezení. Ale jak říkám bylo to zkušební a příště budem zase chytřejší

A vše ostatní taky vyšlo moc dobře, na to že vše padalo. Fakírovi - příteli mé sestry - se zranil společník a tak nakonec využil mě a byla

A v neposlení řadě mě překvapil autoscaňák Jirka kolik ještě sehnal lidí na pomoc na letišti a mělo to pak slušnou kultůru. Takže ještě jednou díky Martymu, Coytovi o kterých jsem ani nevěděl, že se budou až takhle angažovat a v tom vedru to měli pekelný.

Spider Veloce 2.0, 93kw - Olda Timr
GT 3.2 bussánek Q2
166 2.4 Jtd, 129 kw
ex - 159 1.9 JTDm, 110 kw
156 SW, 1.9 JTDm
156, 1.8TS, Sportpacket
33, 1.7, 16V, 97 kw
33 1.4 boxer Imola , 65kw
Cuore Sportivo - spolehlivost na ho...o