U každýho ne. Musí mít Diesel Optimal.
Pro něj jsem si jezdil přímo do Čepra než ho neznámo proč zrušili.
Kousek za Varama jsou obří podzemní sklady Čepra s vlastní čerpací stanicí. http://mapy.cz/#!x=12.933370&y=50.277895&z=15&l=15
Ale oni Optimal Dieselem měli nahradit na všech pumpách Eurooilu obyč naftu,takže by měl být všude
Alfa Romeo 159 Sportwagon 9/2006 88kw High (DPF off,EGR off,Chip on - Díky Autoscan.cz)
EX: Seat Ibiza 1,5 system Porsche r.v.1990
Škoda Felicia 1,3MPI,r.v.1999
Dnes nějaké provozní výměny.
Zadní zkroucené kotouče, nové pravé přední ložisko co hučelo jak metro, a řemen co běhá kolem něčeho v motoru (což byla nakonec zbytečná výměna).
No a odhalení, že nosníky pod motorem, nejsou zrovna chloubou 159
Nové ložisko na PP kole dělá divy, jeden by až neřekl jak velký hluk prolínající celým autem dokáže vyrobit. Nyní je i ve vyšších rychlostech snesitelný hukot, převážně jen od pneumatik.
Zadní brzdy jsem snad už řádně zajel (německé dálnice, alpy) a po počátečních rozpacích z pískání jak brzdící vlak se zdá, že problém již ustal.
Je to trošku ostuda, ale po 4 měsících jsem se teprve dostal k nalepení ochranné folie proti šutrům. V červnu jsem folii i šablonu dostal od Kwasa ( ) ale nakonec dopadlo vše jinak a vymyslel jsem si celopolep prahů.
Ten se nám ale ani po 4 hodinách nepodařil, takže vznikl takový poloprodukt, leč svému účelu bude zatím sloužit víc než dobře.
Adamsquare píše:
Na dvoječku si to při 3500-4500 otáčkách trošku čmoudne
Jak to auto za tebou zpomalilo, asi si mu ucpal sání uhlím. Ne, já myslim, že cajk, holt je to ropák a těch pět kýblů se musí holt nějak vyprázdnit
AR Tonale Speciale 1.5 VGT 118Kw
AR Giulietta 1.4 T-Jet 88kw Sportiva
EX AR Giulia 2.2JTD Super 8AT 110kw
EX AR 159 SW 1.9JTDm 110kw - to je vražda, napsala
EX AR 159 SW 2.4JTDm 154kw Ti
EX AR 156 SW 2.4JTDm 129kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
Moje prvé auto, moja prvá Alfa
Alfa Romeo 159, 1.9JTDm/16V/110kW, r.v.2007, Strieborná metalíza, Navi, DPF Off, EGR Off by Cendler, swirl Off (vymenené sanie z AR 156)