Šlem na víčku pro dolívání oleje. Už se tady ty klasické příznaky někde řešily. Datluju to na mobilu a už mi asi upadnou prsty.

[/quote]
[/quote]
 ,vrtule sama ubírala nebo přidávala na točkách,takže by snad měl být rezistor v pořádku
 ,vrtule sama ubírala nebo přidávala na točkách,takže by snad měl být rezistor v pořádku  .Začínám se dost přiklánět k názoru,že je to ne zcela průchozím chladičem,proto ta teplota na budíku leze tak nahoru,jinak v systému se nezdá,že by voda vařila
 .Začínám se dost přiklánět k názoru,že je to ne zcela průchozím chladičem,proto ta teplota na budíku leze tak nahoru,jinak v systému se nezdá,že by voda vařila  .Chtělo by to vyzkoušet s jiným chladiče(a dobrým
 .Chtělo by to vyzkoušet s jiným chladiče(a dobrým  ).Neválí se někomu doma chladič
 ).Neválí se někomu doma chladič  ?
 ?
 ,zkusím to tak a taky asi zkusím vyčistit chladič nějakým čističem.Stejně nevím,
 ,zkusím to tak a taky asi zkusím vyčistit chladič nějakým čističem.Stejně nevím,  kdo co tam lil!!!Ještě mám otázku,abych tomu rozuměl.Vrtule by se měla sepnout bez zapnuté klimy po překročení 90ti stupňů na budíku?Raději se zeptám polopaticky než abych dělal chytrého
 kdo co tam lil!!!Ještě mám otázku,abych tomu rozuměl.Vrtule by se měla sepnout bez zapnuté klimy po překročení 90ti stupňů na budíku?Raději se zeptám polopaticky než abych dělal chytrého  

.nejlépe stejně bude,když si seženu kabel nebo aspoň bluetooth na mobil
 .nejlépe stejně bude,když si seženu kabel nebo aspoň bluetooth na mobil 

Alfy mám od r.06 a ještě jsem ho naštěstí nepotřebovalFranik píše:kabel je povinná výbavy každýho alfisty.
 !Bojím se,že jak si diag.pořídím,že něco zvrtám v ŘJ a budu v pr..li
 !Bojím se,že jak si diag.pořídím,že něco zvrtám v ŘJ a budu v pr..li  !Můžeš mi,prosím Tě,napsat,co a kde si pořídit-nevyznám se v tom a ani nikdy jsem po tom nepátral(hlavně ať je to v češtině),dík!Do sz,ju
 !Můžeš mi,prosím Tě,napsat,co a kde si pořídit-nevyznám se v tom a ani nikdy jsem po tom nepátral(hlavně ať je to v češtině),dík!Do sz,ju  ?
 ? !Co je pro mě záhadou,je to,že chladič klimy je jak nový.Měněný ale není,je původní,protože na něm ještě původní nálepka s r.v. 03/06/2002
 !Co je pro mě záhadou,je to,že chladič klimy je jak nový.Měněný ale není,je původní,protože na něm ještě původní nálepka s r.v. 03/06/2002  .Dokonce je i vrtule taková šedá od toho hliníku z chladiče.Takže můj problém by měl s největší pravděpodobností vyřešít nový chladič vody,což zas není takový problém
 .Dokonce je i vrtule taková šedá od toho hliníku z chladiče.Takže můj problém by měl s největší pravděpodobností vyřešít nový chladič vody,což zas není takový problém  ,snad tedy
 ,snad tedy  

.Trubky z expanzky mám taky dost teplé,ale to je snad normální,když to má 90 st.!Právě i proto se tam po zahřátí nesmí lít studená voda či destilka,jinak je hlava v háji!
.Trubky z expanzky mám taky dost teplé,ale to je snad normální,když to má 90 st.!Právě i proto se tam po zahřátí nesmí lít studená voda či destilka,jinak je hlava v háji!OkFranik píše:čidla jsou na termostatu.
 !Myslíš si,že má domněnka s chladičem je správná?
 !Myslíš si,že má domněnka s chladičem je správná? .Ten chladič je fakt v hrozném stavu,orčitě nemůže voda protíkat celým okruhem.Chladič se dá pořešit v Polsku za nějakých 170 Zl. a nebo v Autokelly s Alfistickou slevou cca.2000kč.Třeba se mi poštěstí sehnat i z druhé ruky
 .Ten chladič je fakt v hrozném stavu,orčitě nemůže voda protíkat celým okruhem.Chladič se dá pořešit v Polsku za nějakých 170 Zl. a nebo v Autokelly s Alfistickou slevou cca.2000kč.Třeba se mi poštěstí sehnat i z druhé ruky  !Zítra ještě zkusím diagnostiku,jen nevím,jestli to půjde zjistit přes Torque pro
 !Zítra ještě zkusím diagnostiku,jen nevím,jestli to půjde zjistit přes Torque pro 
 .Ahoj
 .Ahoj ,jsme tak trochu střelená rodina
 ,jsme tak trochu střelená rodina  . Řešit to ale budu muset
 . Řešit to ale budu muset  .Aspoň jsem si dnes zjistil cenu chladiče a byl jsem příjemně překvapen.Zítra si zkusím domluvit tu diagnózu a dám Ti určitě vědět výsledek
 .Aspoň jsem si dnes zjistil cenu chladiče a byl jsem příjemně překvapen.Zítra si zkusím domluvit tu diagnózu a dám Ti určitě vědět výsledek 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host