První přesun Ivecem, pak Ájou?
  První přesun Ivecem, pak Ájou?   Jinak...
  Jinak...   edit: To jsou ty 156kový kamna, ve kterých jsem se u přejezdu málem pos*al strachy?
  edit: To jsou ty 156kový kamna, ve kterých jsem se u přejezdu málem pos*al strachy? .... jinak já ivetu zaparkoval první a oni se k ní zcela ,,náhodou" naskládali.....
 .... jinak já ivetu zaparkoval první a oni se k ní zcela ,,náhodou" naskládali..... 

Mně prišla ta maska nějak povědomá.. Zvládnu hodně, na místě řidiče, vždyť víš, ale skákat v 200km/h přes přejezd, a k tomu ve městě, to je i na mě silný kafe
  Mně prišla ta maska nějak povědomá.. Zvládnu hodně, na místě řidiče, vždyť víš, ale skákat v 200km/h přes přejezd, a k tomu ve městě, to je i na mě silný kafe  

Jsem na nějakou dobu na druhé straně republiky, ne, že bych si jen kvůli tomu dělal 400 km dlouhej výlet
  Jsem na nějakou dobu na druhé straně republiky, ne, že bych si jen kvůli tomu dělal 400 km dlouhej výlet  
 takze vim jen z doslechu co tam bylo
  takze vim jen z doslechu co tam bylo
 tu 155 obcas potkavam
 tu 155 obcas potkavam  

esi bude mít čas
  esi bude mít čas 

V pátek 30.8. cca 17.30hod na Horkách, parkoviště za zmrzlinouPhoeniX147 píše:Zdravím, někdy dejte vědět s tou 155, docela bych se pokochal

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host