česká média a auta - tragikomický příběh....
Re: česká média a auta - tragikomický příběh....
Ta reklama je dobra v porovnanim s klasickym simply clever. Ale hodila by se k autu s trosku jinym motorem
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
No, pánové, já bych zrovna tuhle reklamu na Šáde zas tak nekritizoval - je to taková docela vtipná parodie na tuzing.... (ztuzená zmrzlina, ztuzená sekačka atd.). Právě proti tomu se vymezuje hodně konvenční a nevýstřední RS....
Samozřejmě, osobně bych o to nezavadil ani kdyby to stálo MNOHEM míň peněz než to stojí, nicméně 99% tuzingových popelnic co se po silnicích plouží tahle RS sfoukne jak svíčku....
Mimochodem, ta reklama na Porsche a Škodovku mají jednu věc společnou - hudební doprovod je předělávka poměrně známých rockových melodií.... Metallicu snad poznají i mladší, hudbu z reklamy na Porsche už asi ne... (snad Roubrt
)
Samozřejmě, osobně bych o to nezavadil ani kdyby to stálo MNOHEM míň peněz než to stojí, nicméně 99% tuzingových popelnic co se po silnicích plouží tahle RS sfoukne jak svíčku....

Mimochodem, ta reklama na Porsche a Škodovku mají jednu věc společnou - hudební doprovod je předělávka poměrně známých rockových melodií.... Metallicu snad poznají i mladší, hudbu z reklamy na Porsche už asi ne... (snad Roubrt

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Co má ta škodovka s interierem? 

1750 ATB => JSEM JEŠTĚ MLADÝ NA ŠESTIVÁLEC :D
- Diamond
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta reklama není zrovna špatná. Je to něco nového a zajímavě pojato. Akorát to obligátní zimply kléfa by měly vynechat 

Suzuki Kizashi 2,4 131kW(2011)
EX:Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V 110kW(2006), EGR+DPF On by Cendler
EX: Renault Laguna II Grandtour 1.9 dCi 79kW(2002)
EX: Hyundai Lantra 1.6i 66kW>>84kW(1996)
EX: Honda Civic 1.5i 66kW(1989)
EX: VW Golf 1.6 GTi 84kW(1982)
EX: Škoda 110R(1980)
EX:Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V 110kW(2006), EGR+DPF On by Cendler
EX: Renault Laguna II Grandtour 1.9 dCi 79kW(2002)
EX: Hyundai Lantra 1.6i 66kW>>84kW(1996)
EX: Honda Civic 1.5i 66kW(1989)
EX: VW Golf 1.6 GTi 84kW(1982)
EX: Škoda 110R(1980)
Roubrt: jistě.... ale chvíli mi trvalo než jsem si to vybavil....
Jinak k té znělce není co dodat....
Jinak k té znělce není co dodat....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Ennio Morriconeho zná taky každý:-), třeba Corrado Cattani (La Piovra-chobotnice) a hudba je právě od Morriconeho, ale známější od něj je hudba z Tenkrát na západě.....
Jinak k tomu videu od šááde, mne to video nefachčí, ukazuje mi to "soukromé video"
Jinak k tomu videu od šááde, mne to video nefachčí, ukazuje mi to "soukromé video"
AR 166, 2,4 JTD, 2002 nero
AR 156, 2,4 JTD, 2001 nero
AR 166, 2,4 JTD, 2000 ruby ex
AR 166, 2.4jTD, 1999 argento ex
AR 155, 2.5TD VM, 1994 nero ex
AR Sprint, 1.5 Q.V., 1983 blu ex
AR 156, 2,4 JTD, 2001 nero
AR 166, 2,4 JTD, 2000 ruby ex
AR 166, 2.4jTD, 1999 argento ex
AR 155, 2.5TD VM, 1994 nero ex
AR Sprint, 1.5 Q.V., 1983 blu ex
- rosso155
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Mně to zase píše "Škoda si nárokuje autorská práva"
.

2007 AR 159 2,2 JTS Ti - nero metallico
2002 AR 156 2.5 V6 24V SW - grigio metallico (ex)
1996 AR 155 1.8 TS Sport - rosso (ex)
1987 AR 75 2.5 V6 - rosso (ex)
2023 DAF XG 480 + 2023 návěs Krone
ALFOU SE NEJEZDÍ, ALFOU SE ŽIJE
2002 AR 156 2.5 V6 24V SW - grigio metallico (ex)
1996 AR 155 1.8 TS Sport - rosso (ex)
1987 AR 75 2.5 V6 - rosso (ex)
2023 DAF XG 480 + 2023 návěs Krone
ALFOU SE NEJEZDÍ, ALFOU SE ŽIJE
- Hampice
- SemTuFurt
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Myslí to vážně nebo si jen dělají z lidí prdel?
Protože je dobré, když je karoserie co nejhladší, zalepují při testech spotřeby vývojáři spáry, škvíry a předěly na karoserii auta lepenkou. Otestujte to pro iDNES.cz a zkuste při cestě do Chorvatska jednu cestu se zalepenými spárami. Napište nám pak své zkušenosti do redakce.
Zdroj: http://auto.idnes.cz/uspora-paliva-0d6- ... tomoto_fdv

Protože je dobré, když je karoserie co nejhladší, zalepují při testech spotřeby vývojáři spáry, škvíry a předěly na karoserii auta lepenkou. Otestujte to pro iDNES.cz a zkuste při cestě do Chorvatska jednu cestu se zalepenými spárami. Napište nám pak své zkušenosti do redakce.
Zdroj: http://auto.idnes.cz/uspora-paliva-0d6- ... tomoto_fdv
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
- Hampice
- SemTuFurt
Je, to by mohla být docela prča:
Hele mámo, říkajíc tatík vlastnící coby rodinný vagen Škodu Fabia Combi s motorem HTP 43kW, svojí družce: Tady na lžIdnesu píšou viz. výše... To musíme zkusit. A aby výsledek byl co nejefektivnější, zalepil páskou i masku chladiče. Sic je tak krásná, ale psali co nejvíc, tak co nejvíc... Káru naložit až po střechu stanovacíma potřebama a řízkama a hurá na Balkán.... Venku 40 ve stínu, dálniční asfalt 65, na tacho 120....
A přesně v tuhle chvíli bych chtěl jet (radši) před nima

Hele mámo, říkajíc tatík vlastnící coby rodinný vagen Škodu Fabia Combi s motorem HTP 43kW, svojí družce: Tady na lžIdnesu píšou viz. výše... To musíme zkusit. A aby výsledek byl co nejefektivnější, zalepil páskou i masku chladiče. Sic je tak krásná, ale psali co nejvíc, tak co nejvíc... Káru naložit až po střechu stanovacíma potřebama a řízkama a hurá na Balkán.... Venku 40 ve stínu, dálniční asfalt 65, na tacho 120....
A přesně v tuhle chvíli bych chtěl jet (radši) před nima

Alfa Romeo 164 QV (1992)
- hondzik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
chtěl bych mít tyhle problémy. Myslím že jedno vymazání rovinky GTVčkem na trojku v omezovači by mohlo způsobit timhle lidem slušnou srdeční pohromu. To co oni ušetří na 100km tím že zalepí spáry, nafouknou gumy, pečou se ve vlastní šťávě asi dokážu prohýřit během mžiku manipulací plynem 

Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
Už je to ve vláknu o spotřebě 159? 

K tomu článku, na nějž odkazuje Harous: O jeho "kvalitě" hezky vypovídá jeden komentář: "Za mych mladych let byl aerodynamicky odpor primo umerny druhe mocnine rychlosti. Po letech uz roste exponencialne.
To jsem zvedav, kde se vyvoj zastavi. Inu, doba je blazniva, predbiha i fyziku."
To jsem zvedav, kde se vyvoj zastavi. Inu, doba je blazniva, predbiha i fyziku."
156 SW 1.9 JTDm
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ehm, počujte Kefalín, a čo si vy predstavujete pod takým slovom "exponenciálne" ?

AR Giula 2,0 Super
german fans mají problém.... ADAC je banda podvodníků....
http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-ev ... ekolik-let
No, ještě že zatím nic nevylezlo na TUV reporty....
A komu by to pro pobavení nestačilo, nabízím test Oktávie za 900 tyček.... ono za klikovou zadní nápravu a dvoulitrový TDI je nutno si připlatit:
http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-2 ... emii-79037

http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-ev ... ekolik-let
No, ještě že zatím nic nevylezlo na TUV reporty....

A komu by to pro pobavení nestačilo, nabízím test Oktávie za 900 tyček.... ono za klikovou zadní nápravu a dvoulitrový TDI je nutno si připlatit:
http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-2 ... emii-79037

"Nezlobili bychom se však za lepší zadní nápravu a změnu uspořádání středové konzoly" tak ešteže nejakú tu chybičku našli....som sa viezol v 1.6 ale v podstate je to jedno...ak môžem porovnať dielenské spracovanie a kvalitu materiálov... tak Giulietta po facelifte je už niekde úplne inde...a to nehovorím o jazdných vlastnostiach a dizajne....jasné, je to dobré solídne auto...len preboha nerobme z tejto krabice nejaký etalón či už dizajnový alebo technický a zaradiť auto s kľukovou nápravou do prémie môže naozaj už len automobilový ignorant....bolo by interesantné keby napríklad mala Giulietta klukovú nápravu...to by ani nitku suchú na nej nenechali...
Alfa Romeo Giulietta QV /facelift/ 2013-
Alfa Romeo Giulietta QV, nero etna 2010-2013
Alfa Romeo 147/Sport/120cv, čierna metalýza, facelift 2006-2010
Alfa Romeo Giulietta QV, nero etna 2010-2013
Alfa Romeo 147/Sport/120cv, čierna metalýza, facelift 2006-2010
S dvoulitrovym skvostem pod kapotu ani nic jineho nez kliku proste mit nemuzes.
Normalni ridic to pry nepozna, ale ja si myslim, ze az poleti do stromu tak to uz by ho treba mohlo trknout
Normalni ridic to pry nepozna, ale ja si myslim, ze az poleti do stromu tak to uz by ho treba mohlo trknout

Limo* s bussem (166 3.0)
Octavia atakující prémii a cenu 900 000 Kč
To si může koupit jen blázen. Chtěl jsem se pro porovnání podívat, kolik stojí Giulietta QV, ale koukám, že vypadla z aktuálního CZ ceníku
http://www.alfaromeo.cz/UserFiles/File/ ... tta_S1.pdf
Tak nevím, kdo si z nás dělá větší legraci. Cenová politika Škody je hodně sebevědomá, ale člověk nemá alespoň pocit, že automobilka je těsně před krachem jako u Alfy...

http://www.alfaromeo.cz/UserFiles/File/ ... tta_S1.pdf
Tak nevím, kdo si z nás dělá větší legraci. Cenová politika Škody je hodně sebevědomá, ale člověk nemá alespoň pocit, že automobilka je těsně před krachem jako u Alfy...
Alfa Brera 1750 TBi
Na to nepotřebuješ QV, vraž do konfigurátoru 2.0 JTDM, doplň výbavu o 4C lak, QV paket, pár kravinek a si na 900 taky. Tohle jsou výbavy v podstatě jen teoretický a pochybuju, že si to někdo objedná k jinýmu účelu než jako novinářskou předváděčku. Mít ale Giuliettu s takovou cenovkou tak se nad tou cenou budou pozastavovat na každým druhým řádku...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Tak tohle je perla
"Maximální točivý moment 320 N.m nastupuje již v 1750 otáčkách, má však přirozený a nevtíravý průběh, jehož hladkost je dále umocněna výbornou souhrou se šestistupňovou převodovkou DSG.
...
...
...
Minusy
-Občasné cukání převodovky při rozjezdech"
Vychvylování skvělého motoru 2.0 TDI minimálně u mě krapet kazí to, že v mé obstarožní Alfě je 1.9 JTD v podstatě se stejným výkonem a spotřebou
"Maximální točivý moment 320 N.m nastupuje již v 1750 otáčkách, má však přirozený a nevtíravý průběh, jehož hladkost je dále umocněna výbornou souhrou se šestistupňovou převodovkou DSG.
...
...
...
Minusy
-Občasné cukání převodovky při rozjezdech"
Vychvylování skvělého motoru 2.0 TDI minimálně u mě krapet kazí to, že v mé obstarožní Alfě je 1.9 JTD v podstatě se stejným výkonem a spotřebou

Alfa Romeo 147 JTDm 16v FL
Tak jsem u 2.0 JTDm zaškrtal v konfigurátoru všechno co se dalo...
http://car-configurator.alfaromeo.cz/giulietta/
QV paket, premium paket, lak 8c, panorama střešní okno, bixenony, přídavný ohřev motoru, vyhřívané sedačky a trysky, interiér v kůži, nejdražší ALU a ještě pár blbostí a jsem na cca 780 000 Kč.
A jak píše Ethicon - víceprvek vzadu, jízda, řízení a celkový dojem u Alfy na úplně jiném levelu. Oktu jsem měl, jako pracant dobrá, ale že by čímkoliv krom ceny toho testovaného kusu "atakovala prémii" opravdu považuji za vtip roku. Bohužel k smíchu mi není, neb Okta se prodává jak rohlíky na krámě a Alfa jde do kopru... Reklamní masáž a 100x opakovaná lež prostě funguje.
http://car-configurator.alfaromeo.cz/giulietta/
QV paket, premium paket, lak 8c, panorama střešní okno, bixenony, přídavný ohřev motoru, vyhřívané sedačky a trysky, interiér v kůži, nejdražší ALU a ještě pár blbostí a jsem na cca 780 000 Kč.
A jak píše Ethicon - víceprvek vzadu, jízda, řízení a celkový dojem u Alfy na úplně jiném levelu. Oktu jsem měl, jako pracant dobrá, ale že by čímkoliv krom ceny toho testovaného kusu "atakovala prémii" opravdu považuji za vtip roku. Bohužel k smíchu mi není, neb Okta se prodává jak rohlíky na krámě a Alfa jde do kopru... Reklamní masáž a 100x opakovaná lež prostě funguje.
Alfa Brera 1750 TBi
koukám na konfigurátor Golf 122k vs Julča 120k a v cca stejné výbavě je Golf o 53tis levnější, bez 16" kol je to cca 70tis...
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Sice by to mělo patřit do vlákna "Alfa Romeo" ale přeci nikdo motoristicky soudný, nemůže srovnávat Volkswágen Golf s čímkoliv od Alfa Romeo. Vlastně moje žena ano 

AR Giula 2,0 Super