Jsou to veci uplne k prdu, ale libilo by se mi to mit

http://www.ebay.com/itm/Alfa-Romeo-1995 ... 60&vxp=mtr
Ted jsem koupil jednu Super v origo stavu a tohle rádio tam je...;)Ladin 164V6 píše:Tohle nutne potrebuju![]()
To bych mohl, ale az o vikendu...Vlado píše:Tak by si si mohl zalozit kartu!
Ahoj, 12V váhy mam doma dvě a mají menší pruměr než ta na 24V. číslo váhy 0 280 203 026 na 24VHampice píše:Měla by být stejná jako na 12V ne? Pokud ano, tak mám. Nicméně, na tom se nemá co podělat, stačí oddělat víčko a vyčistit odpodrovou dráhu a jezdce, případně, pokud je dráha už hodně vyjetá, dá se jezdec mírně posunout.
To nejde...:o) Chci ji nechat v original stavu...Ladin 164V6 píše:Ja je origo vlneny mam.Vymenim za to Tvoje radio
No právě...:o) A to jeste nevim, jestli kdyz je modry interier, jestli tam nahodou nemaji byt modry koberecky...Ladin 164V6 píše:Nj, ale bez origo koberecku to uz nikdy nebude ono...Radio je beztak schovany za krytem, tak by to nebylo videt...
![]()
Jinak kdyz si na shopech kde ty koberce delaji vyberes ten nej material (nejvyssi chlup), budes spokojen. Muzu změřit kolik mm maji ty origo. A vyjde te sada do 2000,-. Jen tam nebude ten origo stitek "Alfa Romeo"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti