je to hrozný taky jsem s tím měl problémy je to opravdu debilní mechanizmus.
 je to hrozný taky jsem s tím měl problémy je to opravdu debilní mechanizmus.1. závada - Praskla trubička od hlavního válce směr ložisko Výměna
2. závada - Odešel mi odvzdušňovák (taková tak plastová sračička co vede z ložiska)kdo by řekl že přisává vzduch že? Výměna trošku extrém metodou

3. závada - Hlavní válec a gumičky šli do kytek
4. závada - Jako číslo 1 tentokrát mojí kravinou a to nevšiml jsem si že se mi trubička dotýká převodovky a vlivem vibrací praskla :-(
5. závada - a to už jsem se naštval protože to nedrželo tlak (ložisko KO) objednal jsem si spojkovou sadu od Luka a vyměnil úplně všechno

Teď to vyšlapuje jako hodinky jen nevím jak dlouho
 řeknu vám že i přesto bych nic jiného než alfu nechtěl
 řeknu vám že i přesto bych nic jiného než alfu nechtěl 
(jinak vypuštění je docela jednoduchý pod hlavním spoj. válcem to rozpojit a počkat až to vyteče je to venku během minuty jen pozor aby to neteklo do auta
 )
)Zase musím poděkovat spojce že odešla když už jsem měl dole nápravnici udelal jsem si stabilizatátor,vyměnil volnoběžku na altík,namazal poloosy, udělal veškeré napínací a vodící kladky pro řemen a jako tečku nástřik podvozku snad to teď alfice vydrží alespoň přez zimu ještě mě čeká teda geometrie.
Takže i když bych chtěl nemůžu nadávat na spojku protože mi pomohla k mnoha dalším věcem a prevenci

tak teď sehnat takovouhle pálku a jezdit spokojeně dál..
  tak teď sehnat takovouhle pálku a jezdit spokojeně dál..

i když taková raketa to zase neni, tak to neni tak hrozný
  i když taková raketa to zase neni, tak to neni tak hrozný