budu tam, dovezu i folii aby Pavel doma pak neschytal ze neni do ceho balit svacinky , delat nebudu nic bo mam mementalne lehci zraneni patere, hrudniku a hlavy
Subaru WRX STi 2019
EX : Hyundai i30n DCT performance sport
EX : Alfa Romeo 159 SW Q4 2.4JTDm, 1-2-4-5-3
...Není čas ztrácet čas...
Moje prvé auto, moja prvá Alfa
Alfa Romeo 159, 1.9JTDm/16V/110kW, r.v.2007, Strieborná metalíza, Navi, DPF Off, EGR Off by Cendler, swirl Off (vymenené sanie z AR 156)
Těm klubákům, co jedou na akci Do Veselí můžu nabídnout profi tónování oken, mezitím co bude Cendler odstraňovat ty věci. Kdyby měl někdo zájem, napiště mi SZ. Dík.
http://www.autofilms.cz
Instalace protislunečních folií na automobily a budovy. Polepy vozidel barevnými nebo ochrannými foliemi.
Cipís:
diky pane, bike park Kalnica rozhodne doporucuju, kazdy si tam najde co hleda a nekteri i nespadnou - ne a ted vazne, je to tam opravdu skvele a za muj pad si proste muzu jen ja sam, byla to jezdecka chyba ktera se proste stava, proste uz stejnou neudelam (ale nejakou jinou nevylucuju ), ted jen dat se dokupi, ani Alfinu ted neridim, strasny trest
Subaru WRX STi 2019
vidim ze solidni chovani nekterym lidem nic nerika, bravo kluci, staci uz jen vagina jsou z vas baby, tohle totiz chlapske jednani proste neni
uprimne se divim Zdenovi ze nebere zalohy - uz kvuli takovym lidem
Subaru WRX STi 2019
OT
hlavne je treba se vyvarovat hysterickym reakcim
" Pacientky s touto diagnózou se měly podrobit „pánevní masáži“, tj. ruční stimulaci pohlavních orgánů lékařem tak, aby dosáhly „hysterického záchvatu“, jež je dnes rozeznáván jako orgasmus. "
mozek je sám o sobě hologram
hmatatelný svět je jen druhotná skutečnost a co je "tam venku" je jen změt..
pedro m : nene v pohodě, pánové se slušně omluvily a já to respektuji, zálohy jsem nikdy nevybíral a ani stím začínat nebudu, víc by mě to štvalo, kdybych tam přijel a oni nepřijely, takhle je to naprosto v pořádku, jen bohužel těm co chtěli přijet, ale snad se objeví brzo další
slima : kde se tohle kupuje?
Alfa Romeo 159sw 1,9JTDm 16v automat
víkendovka : Alfa Romeo Spider916 3,2 V6 24v
ženy : Fiat Bravo 1,4 16V-babycar
ex - Alfa Romeo 159sw 2,4JTDm DPF OFF, EGR OFF Odstraňování DPF, EGR - KILLER of DPF, pořadatel akce Morava Tel:777@904@438
Tak sjednal jsem nový termín na DPF OFF a to na 2.11.2013, kdo by měl zájem ať mi napíše SZ, koho mám zapsaného, tomu jsem teď napsal, komu jsem se neozval, tak ať napíše a omlouvám se mu .
Samozřejmě čím víc lidí, tím lépe, počítám, že do konce roku už další akce nebude, tak to prosím zvažte.
Alfa Romeo 159sw 1,9JTDm 16v automat
víkendovka : Alfa Romeo Spider916 3,2 V6 24v
ženy : Fiat Bravo 1,4 16V-babycar
ex - Alfa Romeo 159sw 2,4JTDm DPF OFF, EGR OFF Odstraňování DPF, EGR - KILLER of DPF, pořadatel akce Morava Tel:777@904@438
Zdendo vedeli by sme pozriet potom ak by bol cas ten snimac turba? Popripade by sa dal reklamovat?
Alfa Romeo 159, 1.9JTDm/16V/110kW, r.v.2007, Strieborná metalíza, Navi, DPF Off, EGR Off by Cendler, swirl Off (vymenené sanie z AR 156)
Samozřejmě, že účastníci akce budou mít v možnost využít mého nářadí a našich zkušeností k dalším úkonům na autech, jako je kontrola žhavení, geometrie, klapek atd. Ale předem říkám, montáž děláte sami na vlastní riziko, nechci někomu zalomit žhavku v hlavě..
Tanguero ja by som vyuzil tvojej ponuky na geometriu nejako mi to blbne a taha doprava tak ak budes mat cas po Zendovi by sme sa mohli pozriet..
Nějaké upřesňující informace? Kam dorazit, co sebou vzít?
Kouk jsem na ceny nafty a ve Veselí by měla být Benzina a tam mají vcelku sympatickou cenu 34,10/l (Brno Benzina 36,80).
Stačí zavolat Čendlerovi jakmile se dostanete k Veselí, adresu milerád pošlu do SZ, na Seznamu lze lehce najít, vytisknout a donavigovat se.
Doporučuju přijet na čas. Jinak nic sebou neberte, upozorňuju, že jsem vlastním producentem alkoholu, jak vína, tak různých destilátů, tak prosím nevozte dřevo do lesa! Vašim Alfičkám se dostane špičkové péče i bez toho.