Těžko hádat.... jinak ale z ceny padají všechny auta pokud vím....

Nemyslím, že pád ceny by byl u 4C problém. Jak píše Kubas, vzhledem k omezené produkci bude dlouho poptávka převyšovat nabídku a to se bude opakovat i s ojetinama. Navíc je tu punc určité exkluzivity v podobě materiálů a hmotnosti. Dokonce jsem přesvědčen, že pád ceny bude proti konkurenci nižší, což bude o5 něco, co tu už dlouho nebylo. Uvedu příklad proč si to ještě myslím: Nějakou dobu sleduji ceny 4-dveřových sportovních limuzín(teď bych nepitval proč). K porovnání se vyloženě nabízí Maserati Quattroporte a Audi S8. Kdekdo by předpovídal, že Audi bude držet cenu mnohem lépe než nějaký "ital" a ejhle, je to přesně opačně. Zachovalé QP 2007 +-700 a odpovídající S8 +-500, přitom pořizovací cena v roce 2007 byla téměř na chlup stejná (těsně přes 3 mega). Zde hraje roli podle mě právě exkluzivita. A8/S8 je v Německých bazarech mraky a člověk si je splete s jakoukoliv Audinou se single frame maskou. Proti tomu QP je pořád extra neokoukané zboží.soft147 píše:Cena nového je v pořádku, ale řekl bych, že optimismus není na místě, za 5 let tipuju 850tis. Za 10 let 450tis.
Tak třeba já si nemaluju, že za pár let bude za hubičku, ale že za pár let budu v balíkusoft147 píše:Právě proto o tom píšu, jak si tu pár lidí maluje, že si ji za pár let pořídí. Naprostá utopie si myslet, že za pár let bude cenově dostupná. Exkluzivita na prvním místě
elbandito píše:Tak třeba já si nemaluju, že za pár let bude za hubičku, ale že za pár let budu v balíkusoft147 píše:Právě proto o tom píšu, jak si tu pár lidí maluje, že si ji za pár let pořídí. Naprostá utopie si myslet, že za pár let bude cenově dostupná. Exkluzivita na prvním místě![]()
![]()
tak jenom 5,5 mega sorryGeorge.KHE píše:8c nikdy 6 mega nestála
Jo, tak pod to bych se klidně podepsal. Ještě před nedávnem jsem se pozastavoval nad tím, že ta cena je v kontextu Americké Vette za mega celkem problém, ale už si to vůbec nemyslím. Kdo se jednou zamiluje do 4C, ten asi u konkurence žádnou náhradu nenajde. Alea iacta estKubas píše: ...čím víc videí toho auta vidím a slyším, tím víc se mi líbí....
co by... že uveze jen 3 vysokohorské kozy.. na zasněžené silnici bude pomalejší než lyžaři na sjezdovce vedle. Jinak auto jede brzdí. A je to krásná alfa, tak vás vždy někdo odtáhne, při častých poruchách, když už bude obdivovat její krásuA.J.Michal píše:Top Gear to jisti..... jsem zvedav co na 4C bude Jeremy rikat ...
No jen jestli to nebylo 4 mega ;)mcernoch píše:tak jenom 5,5 mega sorryGeorge.KHE píše:8c nikdy 6 mega nestála
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti