156SW 2.4JTD 129Kw 385Nm.4
Takže bych začel, od začátku, tak jak je to správně. Na italech sem vyrostl. Mám 3 strejdy, jeden má felicii(toho vynecháme) 2. má zahradu plnou fiatů uno/punto a 3. je tak trochu blázen do Lancií (Dedra, Lybra). A tak je snad jasný, že když vyrůstáte v takové rodině, tak si ani nemůžete koupit jiný auto. Takže moje první auto: Fiat Brava 1.9TD 101Hp. Dobré auto, jen já špatně koupil, během roku šlo pryč. Pak mě tlačily peníze, a z finančních důvodů, sem díky tomu, že mi ho známý nechal na splátky koupil, focuse 2.0Zettec... ale... k tomu se nebudem vyjadřovat.
Ale důležitý je, že už nějakou chvilku jsem toužil po alfě, a po té co sem se svezl v Lybře s 2.4 110kw, sem měl i jasno s jakým motorem jí chci.
Pro auto jsme jeli do Německa, když sme přijely nesvítil levý xenon, nešel zadní stěrač, chybělo pár plastů v interiéru, a hlavně, rachtala něco ve spojce/převodovce... Jenže jaksi to byla první alfa, kterou sem mohl mít, tak sme jí přivezly domů. Po sundání převodovky, se přišlo na to, že to "rachtání", dělá ta nejdražší část na autě, a to Dvouhmotoý setrvačník.... :/ Přišlo zklamání, a samozřejmě názory od všech známých že je to šrot, a je to prostě alfa a tak...Však to znáte, ale to nic neměnilo na tom ,že já sem nejštastnější jen díky tomu, že vlastním 175 italských koní... Alfa se postupem času dala do pořádku, a teď pokaždý když ráno vstanu se těším do práce, jen díky tomu, že cestou tam budu řídit mojí ALFU ROMEO.
Teď k výbavě, je tam asi tak nějak všechno potřebné ABS,ASR,servo, xenony, 8x airbag, 6ti stupňová manuální převodovka, tempomat, palubní PC, digi dvouzonová klimatizace, mlhovky, alu kola 16' 225/55/16, imobilizér. Polohovatelný, multifunkční kožený volant, kožené vyhřívané sedla, eletrické ovládání oken a zpětných zrcátek, centrální dálkové ovládání, deštový senzor, náhradní klíček, plná servisní historie, loketní opěrka(vpředu i vzadu),mřížka zavazadlového prostoru, roleta zavazadlového prostoru, parkovací senzory, střešní eletrické okno...
Jinak, všichni víte, jaké je v tom svezení, jak motor táhne, jaký má zvuk, a spotřebu, takže není třeba nic dalšího vypisovat... jediný co bych vytknul, je ten rejd... ale dá se s tím žít.

Bohůžel, z nedostatku financí alfa musí zase pryč

A omlouvám se, že sem toho napsal trochu víc, ale chtěl sem se podělit.