Tohle je přejetý autobusem, po pádu z asi 5m na beton. Trochu se to zkroutilo, ale pořád funguje a display pod sklem je netknutej

Mě se teda Android (ICS) v poslední době sám od sebe restartoval celkem často. A jelikož mám na SIM zaplé PIN, tak se na tom zastavil. Ale rozhodně tím Android nešpiním, dost mi vyhovuje. Mám teď na porovnání i Nokii s WP8 a ty i když jsou stabilní mi dost nevyhovují.Harous píše:Androidí telefon mám snad čtvrtej, v rodině jich je mraky a rozhodně se žádnej nerestartoval nebo nevypínal. Takže házet to na Android je trochu mimo...
Mě se teda Android (ICS) v poslední době sám od sebe restartoval celkem často. A jelikož mám na SIM zaplé PIN, tak se na tom zastavil. Ale rozhodně tím Android nešpiním, dost mi vyhovuje. Mám teď na porovnání i Nokii s WP8 a ty i když jsou stabilní mi dost nevyhovují.[/quote]coyote píše:
Zopo je docela cajkkejzi1 píše:A já cca před měsícem taky koupil ZOPO konkrétně tento http://www.levnesmartphony.cz/cs/293-zo ... cerny.html a musím říct,že za ty prachy mě opravdu nadchnul,spokojenost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti