chlapi ačkoliv jsem v sekci 166 nebyl tak dva roky, když do funkce "hledat" napíšu "světla" a dám prohledat sekci "166", najdu to vlákno za půl minuty....

No nic, pokračujte v řešení.... hodně štěstí....
Tak světla svítí, byl spaleny ten spínač světel a ještě nějaké dráty co k němu vedli.yesper26 píše:RJ svetiel, je to ta zelena skatulka u poistiek, neviem ci ju mam aj ty, ja mam 166 ale V6turbo no mal by si ju tam mat. Opravit ju neopravis, jedine zohnat novu, ale ak mas zaujem tak ti ju opravimMal som podobny problem, no da sa to poriesit aj inak, ze ju odtial das do P a troska sa pobavis s kablami
Daj foto ktore tranzistoryyesper26 píše:No viem ju opravit, odchadzaju tam tie tranzistory, ktore sa ale nedaju zohnat, staci ich nahradit a fici to dal.
Nikdo neví?lukas.01 píše:Když tady řešíte světla, tak se taky zeptám. V manuálu jsem nenašel umístění pojistek nebo relátek (pokud tam nějaké je) na parkovačky. Mám problém s parkovačkou, někdy svítí a jindy ne, stane se to klidně během jízdy, že se rozsvítí nebo zhasne. Žárovka je v pořádku, když nesvítí, tak na přívodním kabelu není proud, proto bych rád mrknul na pojistky nebo relé jetli tam není horší kontakt, ale nemůžu to najít. Děkuji za rady.
Přijímač dálkáče centrálního zamykání. Anténa GPS je součástí radioantény a má spojku pod krytem sloupku C na straně řidiče. Ve předu na palubce je světelný senzor a dioda alarmu.hujiko píše:Zdravim vas pani viete niekto co za krabicku sa skryva za zadnymi sedackami pod brzdovim svetlom?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů