takze tu su dalsie fotky..tie biele skvrny na zadnom narazniku to je od blesku fotaku...v interieri ako ste si vsimli pribudlo neorigo radio..zatial bez ramika vyzera to blbo ale hrato s boose

co cakat od radia z 2000 roku a jeho parametrami..pokrok siel dopredu...no origo radio je stale po ruke a aj musi byt neviem kedy ma zase chyti ze origo ma byt origo a dam ho spat

zatial ide o zvuk nie o krasu

luigi ma vela karosarskych nedostatkov od predchadzajuceho majitela..som si na 90% isty ze bol burany ...viem to podla uplne mikroskopickych detailov laku a hlavne od zvarania niecoho vzadu cim vzniklo poskodenie vyhrievania zadneho okna ..v lepsom pripade to poskodil strhnutim nejakej nalepky no prvemu dovodu verim viac..po motoristickej stranke mu nemam co vytknut ,ramena ,poloosi vsetko ok az na predny tlmic ktoreho pravdepodobne horne ulozenie zacalo v nepriaznivom pocasi vrzgat..pomaly to prestava tak neviem ci tam len nieco zaslo,kontroloval som aj ci nevyteka vsetko ok..zatial neriesim..o sebe mozem povedat ze som dost pedant a kruzim okolo auta a badam chyby a premyslam ako ich vyriesit aj ked stojime v meste na parkovisku,auto je uz zamknute a priatelka ma taha od neho

urobit z 12rocneho auta dokonalu krasku je beh na dlhu trat no nic nieje nemozne...takze podla moznosti a financii sa snazim ako len viem. problem je v tom ze mu prepacim vsetko..kazdu jednu chybu nenadavam netrieskam len sa ju potichu snazim odstranit...preto som sa aj pridal do tohto fora aby som sa podelil s vami o moj vztah ku plechovke na kolesach a dostal rady ako z nej urobit pastvu pre oci..