Tak Alfu Romeo GT sem si koupil začátkem roku .  

před tým sem jezdil toyotkou Aygo 1.0l 50kw takže to byl velký skok pro mě. První co jsem pro ni udělal tak natankoval plnou nádrž  

pak následovala cesta na Moravu do Bílčic a Bruntálu (pochlubit se doma) 

po měsíci přišel první problém praskla hadice od turba do intercooleru  

nouzový režim .vyhledaní nejblišího servisu naštěstí u Bruntálu je servis na Alfy Romeo . diagnostika, nasazení erarní hadice pospojované ze dvou s trubkou.regenerace filtru pevných částic. Pak nasledovali komplet rozvody výměna oleje a filtrů (docela palba cena). V květnu technická kterou sem procházel velmi dobře s nově nasazenýma vrtanýma kotoučema a deskama FERODO, ted na podzim sem vyměnil i zadni desky brzd Brembo. nazul zimáky . ale už od léta mě trapí klepání nápravy vpředu a tak mam koupenou sadu ramen přední nápravy a aby toho nebylo málo tak asi praskl Intercooler ... 

. jo hold má to auto něco najeto  to je jasný že údržba musí být. 
ALE PROSÍM VŠICHNI DEJTE SI POZOR NA TOHOTO PŘEKUPNÍKA AUT !!!  MATES AUTO   http://www.mates-auto.cz/     je to K...a zatajil jak to bylo zalátane . všecko dobře načančal(airbag spolujezdce nefunkční, zatajení že to bylo tukle na pravou stranu. ) až se  mě chce zvracet co ted musím vše z Alfou řešit. Dejte si lidi pozor co od něj kupujete. jinak se budete možná mlatit 

s pozdravem Honza