No jedeme z jeseníku tak nevím kdo by to mohl mít dál než já a Gio,jedině nějaký bratr z východuRichie píše:ted jsem to psal na ARC...by me zajmalo kdo bude nejvetsi srdcar na srazu (tim myslim kdo prijde z nejvetsi dalky)

No jedeme z jeseníku tak nevím kdo by to mohl mít dál než já a Gio,jedině nějaký bratr z východuRichie píše:ted jsem to psal na ARC...by me zajmalo kdo bude nejvetsi srdcar na srazu (tim myslim kdo prijde z nejvetsi dalky)
Reknu to takhle: Smrdi mu ruce po Sonaxu, az to neni peknyKubas píše:jestli tak moc chceš vyhrát tak zvol nějakou delší trasuTáta píše:sakra, tak to o devět kilometků prohraju..![]()
Jinak pánové, nevím jak vy, ale já právě doleštil
Pavli píše:319Km + pojížďky v okolí Kamene kvůli defektu na letišti. Budu to já?Richie píše:ted jsem to psal na ARC...by me zajmalo kdo bude nejvetsi srdcar na srazu (tim myslim kdo prijde z nejvetsi dalky)
Ti se o to ale nehlásíGionardi píše:Pavli píše:319Km + pojížďky v okolí Kamene kvůli defektu na letišti. Budu to já?Richie píše:ted jsem to psal na ARC...by me zajmalo kdo bude nejvetsi srdcar na srazu (tim myslim kdo prijde z nejvetsi dalky)
asi ne - budou to Cuhani ti to měli cca 330
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host