screen shot software

V tech dalsich krabickach je co, raminka?
  V tech dalsich krabickach je co, raminka? Nešlo to zaaretovat a musel jsem s tím trošku laborovat - ty plasty kolem páčky aretace jsou nějaké posunuté nebo co a páčka nešla úplně docvaknout a prostě to nezůstavalo zaaretované.... Nakonec jsem to nějak opatrně zacvaknul a drží to...
  Nešlo to zaaretovat a musel jsem s tím trošku laborovat - ty plasty kolem páčky aretace jsou nějaké posunuté nebo co a páčka nešla úplně docvaknout a prostě to nezůstavalo zaaretované.... Nakonec jsem to nějak opatrně zacvaknul a drží to...  ) a fakt se to dá poslouchat.... Auto jede krásně, kromě poskakující zadní nápravy (asi kvůli tlumičům) výborně sedí a je radost ho řídit.... Ta jeho jistota, plavnost a ticho za jízdy je fakt parádní....
 ) a fakt se to dá poslouchat.... Auto jede krásně, kromě poskakující zadní nápravy (asi kvůli tlumičům) výborně sedí a je radost ho řídit.... Ta jeho jistota, plavnost a ticho za jízdy je fakt parádní....
Copak už jsi zapomněl jak hrají MC kazety v autě? A to ti z minulosti žádný nezbyly, že musíš kupovat nové? Jako by to bylo něco divnýho, i když dnes to zní skoro jak sci-fi o těch kazetáchKubas píše:Koupil jsem si nějaké kazety (na aukru jsou originály po 90 Kč) a fakt se to dá poslouchat....

Kámoš mi nedávno dal kazet plnou bednu, ale stáří se na nich podepsalo a prostě hrají blbě.... A u některých mě to mrzí fakt fest (soundtrack k seriálu "Twin Peaks", různé věci typu The Cure apod, prostě paráda z devadesátek.... ale bohužel....).
  Kámoš mi nedávno dal kazet plnou bednu, ale stáří se na nich podepsalo a prostě hrají blbě.... A u některých mě to mrzí fakt fest (soundtrack k seriálu "Twin Peaks", různé věci typu The Cure apod, prostě paráda z devadesátek.... ale bohužel....). K Roxette snad nesklouznu, ale za některé interprety byste se mi tady asi fakt smáli....
  K Roxette snad nesklouznu, ale za některé interprety byste se mi tady asi fakt smáli....   Ale tehdy to frčelo, no....
 Ale tehdy to frčelo, no.... ... i když tohle už třeba jde.... http://tunecaster.com/years/number-one- ... -1995.html
 ... i když tohle už třeba jde.... http://tunecaster.com/years/number-one- ... -1995.html

Ale myslím že si vzhledem k malému nájezdu vystačím s těma pár originálkama co mám + jsem teď ještě něco přiobjednal....
  Ale myslím že si vzhledem k malému nájezdu vystačím s těma pár originálkama co mám + jsem teď ještě něco přiobjednal....

I ta kuze je pekna
   I ta kuze je pekna  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti