Tanguero žádný volný šroub tam nemáš.Tanguero píše:Jurki, s tim letovanym spojem mas asi pravdu, je to tepelne namahane a udelat ho mechanicky pevny je jistota. Nicmene, koukal jsem se na pripojeni odporoveho dratu na kraji decky k privodu a tam je to taky letovano, takze snad to nebude tak kriticke. Tam je na pikacu ten ohyb, pokud to pri montazi spagetozrout pořádně neulozil, tak se drát v dečce namáhal na tah a prostě se to utrhlo. Pokud se to znovu urve, tak to místo přemostím na obou stranách obyčejným lankem, které vydrží dýl.
Zdenku, já tu sedačku vzadu povolil, jenže na jedné straně jsem po pár otočkách torxu zjistil, že mám uvolněný šroub vevnitř kastle. A došlo mi, že pokud to odšroubuju úplně, může se zevnitř ozvat cink a ten šroub se odkutálí do ... Pak bych musel odčalounit půlku podlahy, abych zjistil jak to zespod drží. Tak jsem to zadši zase zatáhl a zavrhl tento postup.
Jsou tam obdélníkový matky, který jsou uloženy v příčníkách. Po povolení je matka opravdu volná, ale nikam ti nepropadne.
Ale je pravda že když jsem to rozdělával, tak jsem měl taky strach.