hmmmmDiamond píše:.....rozhodně nikdy není blbec, ten co mě při něčem chytí, ale jsem to já ...

hmmmmDiamond píše:.....rozhodně nikdy není blbec, ten co mě při něčem chytí, ale jsem to já ...
to je jak na slovensku, tam te taky zastavi v lese a tvrdi ti, ze v obci se 81 nejezdi - kokotiroberto37 píše:Tohle je taková prasárna, že ti to Slíma asi neuvěří. A na Moravě?Tanguero píše:...tohle je prostě sprosťárna, zabukařit v 20:00, v sobotu, na úplně mrtvém místě. Tohle dokáží jen ti naši "hrdinové v uniformách"...
Já přidám zkušenost rakouskýma policistama.......a prej FOLLOW ME.....
ale když já způsobím nehodu při které ty kvůli absenci pásů budeš mít rozbitou hubu tak pro mě to je přitěžující okolnost, vyvolaná tvojí leností.... ne?hadXR píše: Ale hlavně tu jde jen o mé zdraví a můj život tudíž opět otázka kde je ten rozum a co mě má za to kdo trestat.
tak povykládej. Jak často jezdíš do Rakouska, kolik jsi tam toho najezdil, nemyslím na sjezdovkáchSlíma píše: a o follow me a obecne o doprave v rakousku by se dalo vykladat, tam je to uz v prdeli uplne - fasisti (nebo nacisti? ted nevim)
Kód: Vybrat vše
Kdo jsi bez viny, hoď kamenem
Slušnej model...Slíma píše: pokud stoji policajt na podobne nebezpecnym miste, tak je to idiot a hotovo. a pokud to dostal narizeny, tak by mel dat vypoved a oznacit nadrizeneho za imbecila.
roberte, to je asi fakt spis na osobni rozhovor, bo vetsinou mam pocit, ze k trvalemu pobytu dostanes kuratora, ktery monitoruje tve nazory...roberto37 píše: tak povykládej. Jak často jezdíš do Rakouska, kolik jsi tam toho najezdil, nemyslím na sjezdovkácha kolik jsi dostal pokut.
Ano v obcích maj v každé prdeli stacionární radar. Většinou s obrázkem namísto kamery. Ale už jsem tu najezdil hodně kiometrů a tam kde je 50, jedu 65, na dálnicích, které opravdu dálnice, na rozdíl od D1 jsou, najezdím momentálně co týden ve Štýrsku 500 kiláků a zase namísto 130, těch 145. V tunelech se mírním, vždy jen o 10-15 km/h více. O radarech vím. Jednom na trase Zeltweg-Graz. A ještě jsem pokutu za vyšší rychlost na té trase nedostal. Městskou policii, co má naordinováno vybírat pokuty za každou cenu, tu nevedou. Otec mého bývalého spoluhráče je docela kápo u dálniční policie. 10-20 km/h oni vůbec neřeší. Dálnice Wien - Judenburg a Linz-Graz jsou prakticky nehlídané.
Ono stačí se chovat k policajtovi v Rakousku rozumně a ne jako brňácké* hovado a vždycky se domluvíš. Pochopitelně německy, ne hantecem.![]()
Jinak to s těm nacistama a fašistama je docela k popukání. Kór, když jsme tu fandové italských aut.Jěště se k tobě můžou přidat Mycák a zdeňka.
Nechápu proč by pro tebe měla být přitěžující okolnost, že si naboural někoho nepřipoutanýho? To si jako toho máš všimnout a raděj to napálit do někoho připoutanýho?Kubas píše:ale když já způsobím nehodu při které ty kvůli absenci pásů budeš mít rozbitou hubu tak pro mě to je přitěžující okolnost, vyvolaná tvojí leností.... ne?hadXR píše: Ale hlavně tu jde jen o mé zdraví a můj život tudíž opět otázka kde je ten rozum a co mě má za to kdo trestat.Navíc pokud stát kompletně platí tvoje náklady na léčbu, tak je v jeho zájmu, aby sis tu hubu nerozbil....
Tím teda nechci obhajovat všemožné intervence, ale zrovna povinnost se poutat mi přijde OK....
Má pravdu, s modelem bych bych se moc neoháněl.Nadkachna píše:Slušnej model...Slíma píše: pokud stoji policajt na podobne nebezpecnym miste, tak je to idiot a hotovo. a pokud to dostal narizeny, tak by mel dat vypoved a oznacit nadrizeneho za imbecila.
jako fakt nemá asi cenu se o tom hádat na netu protože jako nejlepší odpověď mě napadla jen ho...o prdel kamení, to je naše znamení!roberto37 píše:tak povykládej. Jak často jezdíš do Rakouska, kolik jsi tam toho najezdil, nemyslím na sjezdovkáchSlíma píše: a o follow me a obecne o doprave v rakousku by se dalo vykladat, tam je to uz v prdeli uplne - fasisti (nebo nacisti? ted nevim)a kolik jsi dostal pokut.
Ano v obcích maj v každé prdeli stacionární radar. Většinou s obrázkem namísto kamery. Ale už jsem tu najezdil hodně kiometrů a tam kde je 50, jedu 65, na dálnicích, které opravdu dálnice, na rozdíl od D1 jsou, najezdím momentálně co týden ve Štýrsku 500 kiláků a zase namísto 130, těch 145. V tunelech se mírním, vždy jen o 10-15 km/h více. O radarech vím. Jednom na trase Zeltweg-Graz. A ještě jsem pokutu za vyšší rychlost na té trase nedostal. Městskou policii, co má naordinováno vybírat pokuty za každou cenu, tu nevedou. Otec mého bývalého spoluhráče je docela kápo u dálniční policie. 10-20 km/h oni vůbec neřeší. Dálnice Wien - Judenburg a Linz-Graz jsou prakticky nehlídané.
Ono stačí se chovat k policajtovi v Rakousku rozumně a ne jako brňácké* hovado a vždycky se domluvíš. Pochopitelně německy, ne hantecem.![]()
Jinak to s těm nacistama a fašistama je docela k popukání. Kór, když jsme tu fandové italských aut.Jěště se k tobě můžou přidat Mycák a zdeňka.
Jak řekl Bolek, správném chlapovi majů zuby vyhnithadXR píše:A sakra! U zubaře sem byl naposled před 3 rokama a před tím asi před 10ti. Asi bych měl jít do sebe bo brzy budou asi dávat flastry i za tohle
flastry netřeba, stačí říct lidem kteří na to kálejí "OK, ale léčbu si zaplať sám"....hadXR píše:A sakra! U zubaře sem byl naposled před 3 rokama a před tím asi před 10ti. Asi bych měl jít do sebe bo brzy budou asi dávat flastry i za tohle
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 4 hosti