Tak pokud to není z hulení, tak už jedině zastydlá puberta. Jen by mě zajímalo, zda v práci případné rozdílné názory s nadřízeným také řešíš tímto nekompromisním způsobemzde. píše: Má pravdu, s modelem bych bych se moc neoháněl.

Tak pokud to není z hulení, tak už jedině zastydlá puberta. Jen by mě zajímalo, zda v práci případné rozdílné názory s nadřízeným také řešíš tímto nekompromisním způsobemzde. píše: Má pravdu, s modelem bych bych se moc neoháněl.
Takhle, část příbuzenstva jsem dost rozladil tím, že jsem nešel k policii kde mi dohodli slušnou tlačenku (rodinná známá je u policie personalistka, nemusel bych tak dlouho šlapat a hned bych dostal nějakou lepší hodnost, mám i relativně vhodné vzdělání na policajta atd.). Takže dělám ve fabrice a bádám jestli se neobjeví něco lepšího. Policajta co komu říká co má a co nemá dělat bych prostě nemohl.Nadkachna píše:Tak pokud to není z hulení, tak už jedině zastydlá puberta. Jen by mě zajímalo, zda v práci případné rozdílné názory s nadřízeným také řešíš tímto nekompromisním způsobemzde. píše: Má pravdu, s modelem bych bych se moc neoháněl.
Nepraskne, nedávno jsem se ztrapnil ještě hůř. Vždycky si myslim jak je pošlu do háje a půjdu do správního atd. ale pak mě vždy přemůže potřeba s každým vyjít, nedělat problémy ap. a odcházím s litrem za píčovinu.crashta píše:tak dnes na dalnici (je patek 13): "Pane ridici, vite proc vas stavime?" "nevim" "nemate dalnicni znamku" ukazu: "tamhle" "tak silnicni kontrola, TP RP OP a utrzek od dalnicni znamky" "TP RP OP sem nasel, ale tu malou věc mam asi doma, auto bylo dlouho na oprave a však vidíte, ze to mam skoro novy... " "Bez kontrolního utrzku je známka neplatna. Byl jste nekdy pokutovan za dalnicni znamku?" "Nepamatuji si, asi to je poprvé" odesel. prisel. "Tak zvhledem k tomu, ze jste nebyl za dalnicni znamku pokutovan, tak to mate za 500,-" do toho synek "tato, cui cui" "Dane, tady nemuzem na zachod" po cca 20 minutach a odevzdanem papirku s Bozenkou "můžete jet, pane ridici a kontrolni utrzek si doma nejdete a prilozte k papirum..."
Na jednu stranu sem blbej, ze utrzek mam doma. Na druhou stranu mam dalnicni znamku normalne koupenou a nikoho!!! sem tim, ze nemam utrzek, neohrozil. Ale co, mam to propit (dneska) v hospode, nebo to dat do našeho skvělého státu...
Doufam ze timto nepraskne zde.mu cu*ak...
Co já bych dal i za malou jitrnicizde. píše: dohodli slušnou tlačenku
A tohle je ten největší problém! Když si tohle řekne každej druhej, tak za chvíli budem platit pokutu i za to, že si vytřem prdel levou rukou!Diamond píše:... ale o jednu pokutu míň nebo víc bych já takhle nehrotil
to mas stejne jako s tema pasama... (cimz nerikam, ze s tim (ne)souhlasim)hadXR píše:...ale nikdo toto jednání nijak netrestá neb by to bylo obtížné nejen technicky, ale kdo ví podle jakého paragrafu by se to mělo trestat....
Tady je na miste nemluvit o necem, o cem vis prd. V drtive vetsine jezdi nehody ve dvou, na miste nehody si rozdeluji praci stylem, jednou fotim a delam ohledani ja, ty budes delat administrativu. U dalsi nehody se prohazuji, pricemz kazda z uvedenych cinnosti obnasi sve, a nikdy se na miste nezdrzuji vic, nez je nutne ponevadz obvykle maji v poradniku jednu nebo vic nehod... spis se cela vec urychluje. Na nekterych mistech se muze k rizeni prizvat posila ale v soucasne dobe je podstav a lidi nevi kam driv skocit, takze se od toho upousti, kde je chyba se da spekulovat ale rozhodne to neni chyba samotnych cetniku.Tanguero píše:HadXR:
ještě bych dodal:
3. Přestože na místě bývá více než jeden příslušník, pokud není potřeba kyvadlově řídit dopravu, tak jen dokumentují a sepisují. Přitom by stačilo, aby si jeden z nich vzal plácačku a šel popohánět loudaly a čumily ve frontě. Jenže oni jsou přece nehodovka, asi je to pod jejich úroveň.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti