Všechny zdravím po delší odmlce,
Alfu jsem na nějaký čas opustil, nicméně předevčírem jsem narazil na krásnou 166, 3.0i, kůže cappuccino, full výbava kromě ovládání na volantu a telefonu (ano, i to bájné samozatmavovací zrcátko má).
Na tachu 240.000 km, originální 17' kolesa Alfa na nových (! ! !) gumách pirelli + zimáky na plechu k tomu.
Kompletní elektrika včetně vyhřívaní pozadí funkční !
Negativní diagnóza po zkušební jízdě - fouká kouř do interiéru a ztrácí se voda (poměrně rychle), uhrál jsem to na prasklou hlavu (klučina o tom zřejmě moc nevěděl), z původních 30.000,- jsme udělali 20.000,- dlouho jsem přemýšlel, nevěděl jsem co bude obnášet výměna radiátoru topení popř. trubek, ale jak už to tak bývá, u alfy se člověk rozhoduje srdcem a po tom, co jsem slyšel zvuk motoru, který bych přirovnal ke sténající 18. leté gymnazistce, jsem si auto odvezl.
Počínaje dneškem zahajuji kompletní zotavovnu, aby z toho na jaře bylo prďácký auto, za kterým se otočí kdejaká kočka, chlapům se postaví chalan a dětem budou bouchat hlavy.
Vás prosím o případné rady, které budu během rozboru a oprav na alfičce potřebovat!
Přemýšlím o úpravě na ethanol, abych na to auto nemusel v létě jenom koukat, má s tím někdo zkušenosti?
Díky a zítra přidám nějáké foto.
Franta

ND 166, 156, Kappa A DALŠÍ http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=1067&telefon=604637194&jmeno=Franti%C5%A1ek
Stratos.Point@email.cz
EX:
GTV 2.0TS
166 3.0i,99,166KW, busso, divoká vášeň
166 2.4 JTD,99,100KW
145 1.9TD,330.000km+,držák jako prase