Takze ste pozvany, doneste pukance, hruskovicu, dobry film a dojdite. Robim party v aute.

Zdar Lubio,lubio166 píše:Ne že by se mě do toho nechtelo, ale kdyby to tak nekdo udelal za me :-)) je to pekny opravdu :-))
No tak to by jsi byl opravdu moc hodnyMilan166 píše:Zdar Lubio,lubio166 píše:Ne že by se mě do toho nechtelo, ale kdyby to tak nekdo udelal za me :-)) je to pekny opravdu :-))
jak to tak sleduju, máš o to DVD opravdu velký zájem, vypadá to, že se asi hecnu a pomůžu ti ho namontovat ...
Cus,lubio166 píše:No tak to by jsi byl opravdu moc hodnyMilan166 píše:Zdar Lubio,lubio166 píše:Ne že by se mě do toho nechtelo, ale kdyby to tak nekdo udelal za me :-)) je to pekny opravdu :-))
jak to tak sleduju, máš o to DVD opravdu velký zájem, vypadá to, že se asi hecnu a pomůžu ti ho namontovat ..., Nejak mam strach ze zapojeni te ICS, nevim jak ji mam vytahnout, mam z toho takovej strach covece. Milanku pisu Ti to kde to jen jde
potreboval bych zapojit zesilovac nevis jestli se da z ICS vytahnout vystup zvukovej abych mohl pripnout cince do zesaku a nejaky ovladaci proud, ktery by zapl zesilovac??
Asi by me stacilo pomoct jen s tim ICS zbytek uz je myslim v pohodejsi hodny dekuji
nazdar no me to hraje stereo supeove vsechno v poradku. za nákres dekuji ale chvala je jinade taky me to dal kamos :-) pred nejakou dobou jsem rad ze ti to pomohlo, aspon nekterí co jsi mysleli ze to alfi nemaji konecne uveri :-)))) srajdy jedny tak caukyZip166JTD píše:wraith771 prosím tě dotaz. Když to zapojím podle tvého nákresu bude to hrát stereo ? No jelikož si říkám že bych přes to DVD přehrával i cd a vyřešil bych tak chybějící cd chnger. Ale zas se bojím za jízdy otřesů jelikož domácí DVD asik nemají antishock. Jinak nákres chválí, nejsem elektrikář ale pochopil sem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti