Vem zvíře,strčíme ho ženě,bude ráda a já budu mít chvíli klid:-):-)crashta píše:zena ma skolu a hlidam zvire. Ale pojedu, poresim to nejak.

Vem zvíře,strčíme ho ženě,bude ráda a já budu mít chvíli klid:-):-)crashta píše:zena ma skolu a hlidam zvire. Ale pojedu, poresim to nejak.
Takže 4Limetkka píše:Jeduuuuuu! Samozřejmě v pátek:-)
Základní obsah sdělení byl asi něco ve smyslu: Mrzí mě to, ale ani letos nemůžu přijet. Jak určitě víš, středník - pomlčka - závorka je typ emotikonu vyjadřující mrknutí spojené s úsměvem. Není to výčitka, nadávka, tudíž to není problém. Pokud to tak vnímáš, máš nějaký problém. Možná podobný jak myc155.crashta píše:myslim, ze ten "problém" není v Dedkovi...
teda, našinec by napsal "sry, nepřijedu, nejde to" ale takhle to jde takyKleofáš píše:Základní obsah sdělení byl asi něco ve smyslu: Mrzí mě to, ale ani letos nemůžu přijet. Jak určitě víš, středník - pomlčka - závorka je typ emotikonu vyjadřující mrknutí spojené s úsměvem. Není to výčitka, nadávka, tudíž to není problém. Pokud to tak vnímáš, máš nějaký problém. Možná podobný jak myc155.crashta píše:myslim, ze ten "problém" není v Dedkovi...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti