Docela podobny reseni u 156.
Mas nekde vyfocenej ten sroub v tehlici?
A co že byly svátky??? To není omluva ba naopak. Volno v zaměstnání = čas na práci na vlastnímHampice píše:Tak po měsící nicnedělání (byly svátky ok?) ......
dycky bylaHampice píše: Ládinova nápravnice je na otryskání (nakonec byla lepší než ta moje)
To se mi přesně líbí, když se renovuje tak, že je auto schopné a pojízdné dalších xx let. Dalo by se říct, dostat to auto třeba na úroveň dobře opečováváného tříletého vozu, či tak něco.Kubas píše:pěkná práce, fajn že je tu pár bláznů co ty auta fakt dělají poctivě a uchovají je pro budoucnost....
Komaxit je křehkej, takže ho kamínky odprýskají, je potřeba ho "odstínit". V dobách trabantových jsem dával zadní ramena vždy do komaxitu a přetřel Body 930. Pokud vím, tak to za uplynulých 13 let přežilo už dvě kastle a stále to vypadá jako nové.Hampice píše:S lakováním mám dilema, v lakovně tvrdili, že komaxit fajn, ale že tomu na spodku dávají tak 2 roky (v normálním provozu - u mě asi mnohem déle). Údajně kvalitní a dobře provedený nátěr vydrží vícJestli z ní teda něco zbyde, prej do toho asi udělaj trochu díry
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti