bobas píše:ono vetsina tech auta ma za sebou okolo 250tkm,byt ne tacho a je treba s tim pocitat...ja minuly rok delal na 2.4tce spojku,olej.chladic,okno,komplet brzdy,altik...holt ma 300 na hrbu a musi se s tim pocitat a auta co jsou prodavane na inzeratech jsou stocene o 100-150tkm(vetsina pripadu)...to je docela podstatny udaj, ono to na tom interieru nejde az tak poznat,kdyz pak vidim jak se prodava auto,ktere ma udajne pod 100tkm a ma volant,sedacky jak ja,ktery mam pres 300,jezdil v tom pred nama od nova tchan,ktery ma 2metry,140kg,tak mi to prijde pak usmevne,jak kazdy pise,jak co meni podle budikovych km, ano muze se stat,ale kdyz auto,co ma real okolo 300,ma puvodni vstriky,turbo apod?ano je to o zachazeni,o tom zadna...ale kdyz uz kupuju auto stredni tridy,tak s tim musim pocitat
Druha vec je,ze lidi jsou takove ovce, ze jak ma auto vic jak 250, tak to je vylitana mrdka,kterou si koupi jen magor,holt pak koupi auto co ma 150,ale 2x, to neni ted nic proti tobe,ale je to holt tak,me to prijde usmevne
Jasné tomu rozumiem. Aj moja alfa má vraj 170 000km. Je dovezená z IT ale ako overím, že pred KO ju nestočili o 100000km? nijako

Mechanik mi na tému turba z CR povedal, že brali už niekoľko krát od toho dodávateľa turbá po repase a nikdy nebol žiadny problém. Dám si pozor na záruku a prípadné výhovorku. Mechanika ma pozná a vie, že sa k auto správem vždy tak ako sa patrí.