Fernando, kamaráde, to ale platí u ojetých aut obecně... Jak furt žiješ na divokém severufernando píše:jenže ty si kupoval novou, u jetýho nevíš kdo to jak zprasillimach píše:U mě za 5 let zatím bez problému...

Fernando, kamaráde, to ale platí u ojetých aut obecně... Jak furt žiješ na divokém severufernando píše:jenže ty si kupoval novou, u jetýho nevíš kdo to jak zprasillimach píše:U mě za 5 let zatím bez problému...
Od roku 2008 je možno V6 i jako předohrab-only. Těch 12L dálnice jak píše Sgt. vychází už skoro nastejno s V6.Alfinek píše:tak o 3,2 jsem taky uvažoval, ale u něj jsou na hodně věcí větší náklady (ne jen spotřeba) ... Q4 je taky pěkná věc, ale vzhledem k mému ročnímu nájezdu a také faktu, že s Alfou v zimě nejezdím, je pro mě čtyřkolka zbytečná. Navíc to může být další zdroj poruch. Tak proto jsem volil 2,2. Co se týká došetření na 1,8TBi, tak to bych musel došetřit skoro dvojnásobek. 2,2 si myslím, že v pěkném stavu seženu kolem 200tis., ale 1,8TBi co jsem se tak díval vyjde přes 400tis. A to už je poměrně hodně. Navíc do budoucna bych měl s turbo motoru trochu strach, navíc když bych ho kupoval ojetý, tak člověk nikdy neví, jak sním předchozí majitel jezdil.
Jinak dynamika 2,2JTS mi příjde docela služnáhttp://www.youtube.com/watch?v=8PLHCjsnAVM
To snad ne? Ani na normálních silnicích? Já při cestování mimo dálnici jezdím běžně okolo 8, max. 8,5. A to na 19´ kolech... Za 9,5 bych to musel zatraceně prasit...ciba píše:Zdar.
Mám tuhle motorizaci a problémy mám přesně takový jako se tady píšou.. snímač teploty oleje, snímač polohy vačkového hřídele (zatím jsem nezjistil jestli za to může volný řetěz nebo špatné snímače, protože chyba hlásila chvilku a potom až do zimy přestala) a trochu blbne otevírání kufru přes tlačítko v autě. Když se smíříš s větší spotřebou (já jsem se teda pod 9,5 nedostal), tak myslím že v pohodě. Auto jede slušně ;)
Alfinek píše:noo tak článek na dfens mi zrovna nepříjde objektivně pojatý. Také bych byl rád za každý názor nějakého majitele.
.myc155 píše:jen bych upresnil, ze autorem clanku je magic aka integrale
italmania píše:Mě se podařila spotřeba Aš - Bamberk 7.4l cca 170km při rychlosti 90-100km, ale připadal jsem si jak pako když mě předjela i Corsa 1.0 eko, zpět rychlost 150 - 180 za 11l.
na pneu 235/45 R18 dlouhodobá 9.3l.
Jinak 2.2 jts si myslím že je dostačující
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti