no to raptanie by som povedal ze to moze byt aj napinak

. Na diesela z r.v. 2005 se mě to zdá přece jen trochu hlučnější. Auto jinak nehulí,olej nepapá, na videu mě spíš znepokojuje rachocení při vytáčení. Tak se ptám zde, zda se se místním zda podle poslechu ok, nebo ne:)
 . Na diesela z r.v. 2005 se mě to zdá přece jen trochu hlučnější. Auto jinak nehulí,olej nepapá, na videu mě spíš znepokojuje rachocení při vytáčení. Tak se ptám zde, zda se se místním zda podle poslechu ok, nebo ne:) Jak jsou starý rozvody? Spíš se mi zdá, že šustí při volnoběhu a nevím, jestli je to jen řetěz...
  Jak jsou starý rozvody? Spíš se mi zdá, že šustí při volnoběhu a nevím, jestli je to jen řetěz... k vytáčení a tomu rachocení-při otevřené kapotě to jde-zdá se mi víc z vrchu-žeby hydroštely?vačky? Olej dávám 5w40 selenia,zkrátil sem výměny protože jednou tam byl olej podle servisky 22tkm,což si myslím že je hodně...
 k vytáčení a tomu rachocení-při otevřené kapotě to jde-zdá se mi víc z vrchu-žeby hydroštely?vačky? Olej dávám 5w40 selenia,zkrátil sem výměny protože jednou tam byl olej podle servisky 22tkm,což si myslím že je hodně...
 ...tak snad někde nedoklepe a nedocvaká
...tak snad někde nedoklepe a nedocvaká 
Sakra úplně jsem tvou odpověď přešel a teď mám pořádného brouka v hlavě. Jak už jsem psal drážkový řemen byl dole, ale ten rachot tam stále byl. Rozvody jsem do teď ignoroval, protože mají jen 3 roky a 40 tis. km od výměny. Takže buď to ojebali v servise a nechali staré kladky, nebo nová kladka umřela. Jen už si za boha nemůžu vzpomenout jestli to dělalo bordel už před výměnou rozvodůZip166JTD píše:Ladis jak jsem reagoval na to bzučení a psal že to může být servočerpadlo tak kámoš na fiatu 100TD měl podobný zvuk a bylo to ložisko napínací kladky.
 . Celou dobu jsem žil v tom, že to dělá ten řetěz, ale teď o tom začínám pochybovat. Dost mě to sere
 . Celou dobu jsem žil v tom, že to dělá ten řetěz, ale teď o tom začínám pochybovat. Dost mě to sere  , protože motor chytá na drbnutí, jede jako pila a neveme ani kapku oleje.
 , protože motor chytá na drbnutí, jede jako pila a neveme ani kapku oleje.Dobijí, aspoň dle napětí cca 14V a auto nic nehlásí....Zip166JTD píše:Majklus pokud to dobíjí jak má tak můj tip volnoběžka altíku.

Můžete mi někdo prosím poslat nějaký schéma nebo fotku nebo něco podle čeho bych ho tam nandal.Dík moc
 Můžete mi někdo prosím poslat nějaký schéma nebo fotku nebo něco podle čeho bych ho tam nandal.Dík moc 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti