Snad benzínem, ne, ty ropáku.Richie píše:naftou pokapeme čelocoyote píše:Franik: Jen ji vem s sebou. Pokřtíme jí na pravou Alfistku

Snad benzínem, ne, ty ropáku.Richie píše:naftou pokapeme čelocoyote píše:Franik: Jen ji vem s sebou. Pokřtíme jí na pravou Alfistku
Jak to jde ve Žďáru? Myslím tím tamní hokejový klub. Hrajou ještě vůbec? Hrál jsem tam tu sezonu, jak koupili 1.ligu od Rosic a pak to tam managment přivedl do krachu. Odpověz raději v popelnici. Ať tu nejsme OT.Sperka píše:taky bych se přijel podívat, mám to 80km, ale nikdy sem na žádným auťáckým srazu nebyl a sem stydlivej
ňákej hokej se tady ještě šmrdlá, ale to je už asi nějaká vesnická ligaroubrt37 píše:Jak to jde ve Žďáru? Myslím tím tamní hokejový klub. Hrajou ještě vůbec? Hrál jsem tam tu sezonu, jak koupili 1.ligu od Rosic a pak to tam managment přivedl do krachu. Odpověz raději v popelnici. Ať tu nejsme OT.Sperka píše:taky bych se přijel podívat, mám to 80km, ale nikdy sem na žádným auťáckým srazu nebyl a sem stydlivej
snad nic neprozradim, kdyz to sem napisu verejne: cesta na andrluv chlum je z usti nad orlici znacena sipkama, bo na kopci je rozhledna.Sperka píše:ještě mám jeden dotazjak trefím na to parkoviště kde je sraz?
sem lamička, nemohl by mi prosím někdo poslat třeba odkaz na mapku do SZ ? diky moc
Jestli pojedeš z Brna, tak taky můžem vyrazit nějak společněMydrett píše:cau, sem tu taktez novy. sice nejakej ten mesic litam po46.net ale zde sem az odedneska
chtel bych jet taky tak uvidim jak mi to vyjde, zvlast kdyz to mam hned za barakem!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti