Pořízení v srpnu 2013 za hubičku kvůli běžnému pojíždění (moje 164 2.0 V6 TB Super má propadlou EK/TK kvůli kolísání otáček volnoběhu a problému s konektivitou k ECU). Drclý předek od nacouvání - oprava u Vency navařením nového pomocného rámu mezi světly a rámku světla, srovnání lehce vybouleného blatníku a výměna pravého světla. Alfa z většího vyčištěna od všudypřítomného světlého prachu a tapecírunk vytepován. Od počátku mechanicky OK, motor, podvozek, pohon, elektro - vše kupodivu funkční, což potvrdila i hladká ofiko EK/TK. Po půl roce ježdění couraček a jednoho Slovenska a zpět za nějakých průměrných 7/100. Origo Junior disky 15" visely na krátkých šroubech, nutno dopořídit nové, na zimní plechy 14" stačí. Teď na jaře nové letní obutí 195x55 R15 na pořízené origo disky tuším z TI. Díky olešskému zlatému dolu vyměněna kapota za téměř netknutou a také neskutečně zbastlený tunel sání mezi airboxem a debimetrem (musel jsem na ten z novější po vyseknutí dirky vyříznout, vytvarovat a přilepit samostatné gumové lože pro čidlo teploty vzduchu). Také vyměněny překvapivě prosezené a rozdrbané přední sedačky za ty z 1.6 Junior v mnohem lepším stavu (chystám se i na zadní). Vyměněn vzduchový filtr za Simotu (vejde se jen s mírnou deformací žeber, ale OK).Připraveny nové rozvody k výměně a seřízení, chystám nové svíce (asi Denso, NGK je na mne nyní moc) a naplnění/opravu klimatizace, která nespíná. Nemám rád ošoupané volanty a hlavice řadičky, takže buď se najde starší neošoupané nebo přes to půjde nová kůže. Spodek bude potřeba antikorozně ošetřit (nic významného, ale prevence) a přehodit prasklou manžetu nápravy a první díl výfuku promačklý v nejnižším bodě. Dále se chystám na spojku (jde to, ale dře to). Jízdně stále uspokojivé (na turbo Busso daleko, ale na 1.4ky až dost), přesto časem raději plynové tlumiče a ještě někde sehnat pravý černý juniorácký práh (blbce, co neumí se zvedákem, bych si rád podal). Osobně považuji motorizaci za hodně dobrou, je to lehké a současně robustní, výkon tam je a krouťák taky, když se vyhoví, synátor se divil, že to jede

Kdyby kdokoli měl nepoškozený pravý černý práh, jsem připraven jej koupit.