Spotřeba se mi průběžně snižuje jak s tím autem jezdím. Dlouhodobá asi 6,3l /100 podle palubáku... realitu jsem napočítal tak na 6,6l... Ale třeba za sobotních 200 km volným tempem mi ukazoval palubák 5,2l, tak že bych to měl za 5,5l
 ?
 ? ?
 ?Díky Ladis, je to celkom možné. Vzhľadom na to, že som o tomto nič nevedel, niečo som si prečítal a indície tomu nasvedčujú. Je na palubnej doske aj nejaká potvrdzujúca kontrolka o tejto činnosti?Ladis píše:Nevypalovalo se zrovna DPFko....
 .Ale kontrolka netřeba, bo to hulí jako sviňa a to uvidíš...
 .Ale kontrolka netřeba, bo to hulí jako sviňa a to uvidíš...OK díkyLadis píše:Nevím, takové vymoženosti můj povoz bohužel nemá.....Ale kontrolka netřeba, bo to hulí jako sviňa a to uvidíš...
Me pri vypalovani nehuli nicLadis píše:Nevím, takové vymoženosti můj povoz bohužel nemá.....Ale kontrolka netřeba, bo to hulí jako sviňa a to uvidíš...
 Za jizdy to nepoznam vubec, jen kdyz zastavim tak je vyssi volnobeh.
 Za jizdy to nepoznam vubec, jen kdyz zastavim tak je vyssi volnobeh. .Palubní počítač sem si všíml má nějáké prodlevy v měření,ale neukazuje žádné závratné čísla,tak si říkám,čemu vlastně věřit..z plné do plné sem ještě netestoval,načež se i chystám
 .Palubní počítač sem si všíml má nějáké prodlevy v měření,ale neukazuje žádné závratné čísla,tak si říkám,čemu vlastně věřit..z plné do plné sem ještě netestoval,načež se i chystám  Dík předem za nějáké objasnění co je to vlastně za techniku měření v ar
 Dík předem za nějáké objasnění co je to vlastně za techniku měření v ar 

Ladis píše:Palubák ukazuje až 2 litry méně, prodleva je taky jak kráva a palivoměr od plné klesá pomalu a od půlky do prázdné to padá rychleji. Prostě vše ukazuje podle plotu i teplotou
 tož mě příjde že na 147 1.6 ta ručička teda byla přilepenější jak na 156 po fl
 tož mě příjde že na 147 1.6 ta ručička teda byla přilepenější jak na 156 po fl  .......abych mezi čárkama,pokud je teda rozdíl 15l a já je projel na 100 km a pak dalsích skoro 100 km je čárka přilepená........asi vada motoru nebo mých nožiček
 .......abych mezi čárkama,pokud je teda rozdíl 15l a já je projel na 100 km a pak dalsích skoro 100 km je čárka přilepená........asi vada motoru nebo mých nožiček  .......a ta prodleva,takže i k průměrné si mám raději přičítat 2l
 .......a ta prodleva,takže i k průměrné si mám raději přičítat 2l  ??......Ono momentální spotřeba je fajn....klidných 90 na pětku(asi chyba) a spotreba po rovině 8(+2)
 ??......Ono momentální spotřeba je fajn....klidných 90 na pětku(asi chyba) a spotreba po rovině 8(+2)  a než se to nějak srovná
 a než se to nějak srovná  .....proč to tak kecá
.....proč to tak kecá   

....ano občas sem to protáhl na pětku....například abych ujel audine...jinak drtivá vetšina tempomat 100km v hodině na 6tku...a zase sakra nevim kolik mě ukazovala aktuální spotřeba...ale jak tam je ta prodleva,tak se mi stava,ze jedu do kopce...pak z kopce a ukazuje mi to ještě tu spotřebu kdyz sem jel do kopce,takže i z kopce mě to přibývá,pak po chvíly to ubyde-takže dokážu jet dle PP z kopce 100km v hodině na 6 za 8,5
....ano občas sem to protáhl na pětku....například abych ujel audine...jinak drtivá vetšina tempomat 100km v hodině na 6tku...a zase sakra nevim kolik mě ukazovala aktuální spotřeba...ale jak tam je ta prodleva,tak se mi stava,ze jedu do kopce...pak z kopce a ukazuje mi to ještě tu spotřebu kdyz sem jel do kopce,takže i z kopce mě to přibývá,pak po chvíly to ubyde-takže dokážu jet dle PP z kopce 100km v hodině na 6 za 8,5  ,nevím jestli mám divný kus,nicméně začínám pro jistotu uvažovat o diagu protože někdy se mě to zdá dosti frustrujicí
,nevím jestli mám divný kus,nicméně začínám pro jistotu uvažovat o diagu protože někdy se mě to zdá dosti frustrujicí  a nebo me to ukazuje presně
 a nebo me to ukazuje presně  

....jak si psal ze pri 90 na 6 tku ti ukazuje 3-3,5...tak pokud si matne zavzpominam tak me pri 100vce na 6tku z kopce do kopce,na rovine mirne do kopce apod ukazoval palubak tech 5-6.5l na sto.jinak teprv se s tim ucim...hold tu 6 musim pouzivat castejic
....jak si psal ze pri 90 na 6 tku ti ukazuje 3-3,5...tak pokud si matne zavzpominam tak me pri 100vce na 6tku z kopce do kopce,na rovine mirne do kopce apod ukazoval palubak tech 5-6.5l na sto.jinak teprv se s tim ucim...hold tu 6 musim pouzivat castejic 
 .
 . ........me leda tak z kopce
........me leda tak z kopce  ......2km dlouhyho
......2km dlouhyho 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host