lada.blaha píše:Takže už všichni konečně zahoďte svoje želvy,sonaxy,riwaxi,1Zty,Meguarsy atd
Ano, Chemical Guys se mi zatim libi nejvic...

btw, stejne fajne funguje i na bily

lada.blaha píše:Takže už všichni konečně zahoďte svoje želvy,sonaxy,riwaxi,1Zty,Meguarsy atd
Taky dobrá značka, používá kámoš a nadmíru spokojenLadin 164V6 píše:lada.blaha píše:Takže už všichni konečně zahoďte svoje želvy,sonaxy,riwaxi,1Zty,Meguarsy atd
Ano, Chemical Guys se mi zatim libi nejvic...![]()
btw, stejne fajne funguje i na bily
Speedy, hlavně to TUTTIFRUTI nepijspeedy píše:od Megsu mě nejvíc bere přípravek na ošetření pneu a víceméně má už spečetěný, že se stane členem mého leštícího komanda![]()
photo hosting
clay a lubrikant - prevence je voskhadXR píše: 11.6.2018, pon 09:22 Už se nad tím zamýšlím delší dobu tak se zeptám místních leštěnkářů
Čím odstraňujete z auta ty "hovna" od hmyzu? Nemyslím rozmázlý hmyz na čumáku, ale ty většinou žluté tečky co jsou po celém autě.
Malá wapka to nesundá a houbou je na to nutné dost tlačit. Víceméně jediné účiné řešení mi příde to odstraňovat prstem což je zas dost voser.
Jsem spokojený s tímto: nastříkáš a už po 1/2 minutě tečou barevný proužky, jak se tělíčka roztékají, pak Wapka a všechno je dole. Ideální i na čelní sklo.
v podstatě je tam popsána moje každodenní činnost po příjezdu z práce
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti