Zajimave inzeraty...
Pravidla fóra
Pravidla soukromé inzerce na alfisti.cz:
1) Komerční inzerce je striktně zakázána. Kdo chce přes náš web podnikat, ať se domluví přes email kubas zavináč alfisti tečka cz.
2) Název vlákna musí být přesný. Takže ne "prodám Alfu", ale např. "156 JTD 1.9, r.v. 2003" atd.
3) Za obsah inzerátu zodpovídá pouze jeho zadavatel. Nebudeme nikoho upomínat, aby si tam dával fotky atd. Nebudeme řešit, že tam někdo má jen link na inzerát na jiném webu. Nebudeme řešit, jestli napíše "cena 70 tisíc" nebo cena "dohodou". Kdo si myslí že prodá auto bez fotek a popisu, je to jeho boj.
4) Diskuse v inzerátu: je zakázáno komentování ceny. Tzn. kecy typu "to za ty prachy neprodáš", "to je drahé" atd. Pokud to tam někdo napíše a inzerent se ozve se stížností přes SZ, okamžitě se to maže. Pokud si inzerent nepřeje diskusi v inzerátu, na žádost přes SZ bude tato zamčena. Žádosti o moderování inzerátů posílejte na Kubase, inzeráty sami o sobě moderátoři nečtou a neřeší.
Děkujeme.
Pravidla soukromé inzerce na alfisti.cz:
1) Komerční inzerce je striktně zakázána. Kdo chce přes náš web podnikat, ať se domluví přes email kubas zavináč alfisti tečka cz.
2) Název vlákna musí být přesný. Takže ne "prodám Alfu", ale např. "156 JTD 1.9, r.v. 2003" atd.
3) Za obsah inzerátu zodpovídá pouze jeho zadavatel. Nebudeme nikoho upomínat, aby si tam dával fotky atd. Nebudeme řešit, že tam někdo má jen link na inzerát na jiném webu. Nebudeme řešit, jestli napíše "cena 70 tisíc" nebo cena "dohodou". Kdo si myslí že prodá auto bez fotek a popisu, je to jeho boj.
4) Diskuse v inzerátu: je zakázáno komentování ceny. Tzn. kecy typu "to za ty prachy neprodáš", "to je drahé" atd. Pokud to tam někdo napíše a inzerent se ozve se stížností přes SZ, okamžitě se to maže. Pokud si inzerent nepřeje diskusi v inzerátu, na žádost přes SZ bude tato zamčena. Žádosti o moderování inzerátů posílejte na Kubase, inzeráty sami o sobě moderátoři nečtou a neřeší.
Děkujeme.
Re: Zajimave inzeraty...
Na Slovensku sada 17" disku GTA 5*98 s novýma pneu za 500 euro.
Když vidím Alfu, smekám svuj klobouk.
H. FORD
Tipo263 2.0 R4 83x90.5 L2H2 13´, Papamobil
Tipo936 3.0 V6 93×72.6 mm Super 99', Myš
Tipo834 3.0 V6 93×72.6 mm 93´, auto-mat
Ex: Tipo164 2.5 TD Super 98', Tipo834 2.0 VIS 93´, Tipo932 2.5 V6 SW fl 04'
H. FORD

Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V (vepředu lopata, vzadu prkno) Ex.
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America (nero) Ex.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 (taková fialová) Ex.
Maserati čtyřidveře 4.2 Sport GTS (nero)
Rychle a stylově
Rychle a stylově
Já viděl takto obmalovaný tristary, to bylo jak indiánská maluvka... 

Sestra bude jazdit denne 40km. Turzovka-Zilina, cize do prudkeho kopca asi 10km, hned zo zaciatku. Tak sa urcite zahreje
Cena sa mi nezda, pisal som mail, zatial bez odpovede. Chceli croswagon, ale maju rozpocet 4500e. A to nekupia v rozumnom stave.

Lancia Kappa Sw 2.4jtd, Alfa Romeo 147 1.6eco lpg ,ex Alfa Romeo 156 1.6ts, ex Fiat Punto Hlx 1.9jtd, ex Fiat Bravo 1.9 jtd,
To bude jezdit přes Velké Rovné, že? Tak to chudák alfa, jestli to od januára nespravili, ta cesta je slušně rozdrbaná. To by chtělo spíše Nivu. 

H. FORD
H. FORD
Jasne
Casom spoznas kde su diery a jazdis slalom... No jazdit sa musi, ked to vydrzi predna naprava passata b5. Alfa to musi dat tiez...

Lancia Kappa Sw 2.4jtd, Alfa Romeo 147 1.6eco lpg ,ex Alfa Romeo 156 1.6ts, ex Fiat Punto Hlx 1.9jtd, ex Fiat Bravo 1.9 jtd,
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
taka otazka na telo, yety, ty si tu alfu vobec videl aj nazivo? Ked ju mal este KGB? Pokial mam info pozerat si ju nebol, akurat si tu na fore spochybnoval prave tu spojku. Bez toho aby si to auto videl. Ci si ho videl predtym je irelevantne. A ked si pozrem dozadu tvoje posty, tak zvacsa skor len kritizujes rozne inzeraty, a posobi to namna dojmom ze tie auta si nazivo ani nevidel a hodnotis to z fotiek, z ceny a mozno este z toho, ze "pocul som o tom aute"... Nic ti nebranilo ist to gta pozret a presveecit sa co auto ma a co nie. Je to uz fuk, lebo auto je prec, ale na KGB budem mat (krom aj inych veci), takze srdce, ze som sa nanej nepreviezol, pretoze na tej keramike sa tazko jazdilo a po kupe sla v podsatne hned na jej vymenu, a ked sa vymenila na klasiku, tak auto slo prec.
Mozno to bola karma, ak by som donej sadol, tak by som ju rozmlatil na mindar, taky mnesi revans KGBmu. 

EX: Alfa Romeo 75 2.0TD
EX: Hyundai S Coupe GT 1.5T
EX: Alfa Romeo 75 2.4TD
Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
- yetyGT
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale, ze prave ty sa tak stavias na obranu KGB.
Ak si pozeral prispevky spetne ako pises, mal si si vsimnut, ze sa k nej vyjadroval najme Gotcha, ktory ju pozriet bol. A aj osobne pozna predchadzajuceho majitela a aj to, co bolo s nou predtym cez znamosti v Impexe a pod.
Taktiez RGB pisal, ze rozpojil prevodovku, pozrel na spojku a zistil, ze je tam "keramicka" a dal to dokopy. Ty teraz pises, ze sa menila. Okrem toho tam bolo x dalsich nedostatkov, ktore KGB priamo spochybnil typom, nic take nieje, koleso drzi pevne, tlmice su uchytene spravne, rozvody su menene a pod. Kazdy nech si urobi obraz sam.
Ja sa nepotrebujem vystatovat nad ostatnymi s tym co mam (a mozno v skutocnosti nemam). Skor upozornit, aby si ludia pri kupe davali pozor. Ak by som mohol vziat spat vyrok o KGB, ze bol seriozny, urcite by som to spravil. Mal som tu cest sa s nim stretnut na verejnom parkovisku v Nitre, ked mi ukazoval svoju inu 75-ku (nepojazdny vrak) mimochodom tiez s keramickou spojkou podla jeho slov. A dosiel na polorozpadnutom, tusim Golfe. No to uz mi je len doveryhodna osoba od ktorej by som GTA za 10.000 urcite kupil.
Ak si pozeral prispevky spetne ako pises, mal si si vsimnut, ze sa k nej vyjadroval najme Gotcha, ktory ju pozriet bol. A aj osobne pozna predchadzajuceho majitela a aj to, co bolo s nou predtym cez znamosti v Impexe a pod.
Taktiez RGB pisal, ze rozpojil prevodovku, pozrel na spojku a zistil, ze je tam "keramicka" a dal to dokopy. Ty teraz pises, ze sa menila. Okrem toho tam bolo x dalsich nedostatkov, ktore KGB priamo spochybnil typom, nic take nieje, koleso drzi pevne, tlmice su uchytene spravne, rozvody su menene a pod. Kazdy nech si urobi obraz sam.
Ja sa nepotrebujem vystatovat nad ostatnymi s tym co mam (a mozno v skutocnosti nemam). Skor upozornit, aby si ludia pri kupe davali pozor. Ak by som mohol vziat spat vyrok o KGB, ze bol seriozny, urcite by som to spravil. Mal som tu cest sa s nim stretnut na verejnom parkovisku v Nitre, ked mi ukazoval svoju inu 75-ku (nepojazdny vrak) mimochodom tiez s keramickou spojkou podla jeho slov. A dosiel na polorozpadnutom, tusim Golfe. No to uz mi je len doveryhodna osoba od ktorej by som GTA za 10.000 urcite kupil.
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
nestaviam sa na jeho obranu, mam s nim svoje skusenosti. Nie raz ked si odomna pozical moju alfu vratil mi ju v inom stave ako poziciaval. Taktiez nesledujem tu jeho kazdy jeho post, ale myslim ze pisal nieco v zmysle ze spojka je uz klasicka, a auto sa predava s nou. Co ale nemam rad je to, ked niekto pise a hlavne negativne nieco co ani nevidel(pytal som sa ci si ju videl ty, ked si o nej pisal ze je to nepravda, a ni som sa nepytal ci poznas predchodzeho majitela), pokial si mal pochybnosti, mal si auto prist pozret a presvedcit sa. Ja som to auto videl aj pred aj po vymene spojky. A kto ma aspon trocha pozna hlavne zop sekcie75, tak kazdy vie ze nemam dovod si nejak specialne obhajovat KGB, prave kvoli tomu kolko krat zmrdlal auto mne. ALe opat to nemeni nic natom co predaval. O tej 75ke neviem o co sa jednalo a je to fuk, netyka sa to toho GTA. A uprimne, viem ze na 75ke jednej mal tu organicku spojku(ci aj keramiku netusim), doma ja uz nebyvam, takze osobny kontakt nas je minimalny. Krom toho, 75ka vrak, ja som do mojej 75ky investopval tolko prachov ze by sa to vacsine nemuslo ani snivat, a je to taktiez stale "vrak". A ako jedno zposlednych, ak si dobre pamatam, aspon mne vtedy take vravel, neviem ci to daval aj do inzeratu, ponukal moznost oddelit motor a tu spojku si pozret. Samozrejme s tym ze ked tam bude vsetku tu pracu hradi dotycny. Co by som samozrejme ziadal aj aj. A v neposlednom rade, kritizovat to, na akom aute dosiel(rozdrbany golf ci co), tak s tymto si to akoze uplne zabil. Nemam sajnu co ma s predajom s inym autom. Ja do prace chdoim jednym autom, po okoli chodim taktiez so starou sunkou, na dlshie trate zasa s iym autom atd... Nieje to objahoba KGB, len ako som pisal, kritizovat nieco co som nevidel je o nicom. Je ine napisat, no neviem neviem ci tam je keramika, ked predosli majitel ju tam nemal, lebo ho poznam. a ine TVRDIT, to auto keramiku nema! nevidel som ho, ale nemalo ju predtyzdom, nemoze ju mat ani dnes.
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
- yetyGT
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak este raz a dufam, ze uz naposledy. Auto bol pozriet Gotcha a bol to on, kto popisal, v akom stave ho predaval Z..lo. Ak by tam bola "keramicka" spojka, nieco by o tom snad vedel a ak nie on, tak pani z Impexu, ktori ju servisovali a neskor aj striekali, ked sa slecinka v Brne na okruhu s nou zahrabala do strku.
S akym autom prisiel na stretnutie som uvadzal na dokreslenie obrazu serioznosti. To kde byvas, ako sa staras o dom, obliekas nieco vypoveda o tebe ako majitelovi. Niekolko krat som sa sam uz popalil, lebo som tomu nevenoval pozornost co su zac zaslepeny iluziou vysnivaneho auta. A tiez mam niekolko starsich aut, nevyzeraju vsak ako vraky. Preco preboha by som nechaval auto s ktorym hrdzaviet, plneho hnoja a spiny a auto co predavam vysperkoval, vyvonal a odstranil vsetky zavady. Urcite kvoli karme, ze?
Tu GTA si pozriet ist nemam preco, ja uz svoju mam davno. Ale vsetkym, ktory maju o nu zaujem samozrejme uprimne radim, nech nedaju na plane reci a presvedcia sa sami. Hlavne v akom stave je spojka, radsej rataju s vymenou rozvodov a pumpy, preco su zadne kolesa vpadnute a ci drzia pevne, ako su uchytene KW tlmice a ci netreba vymenit brzdove oblozenie a disky na tych aftermarket Tarox brzdach (ak sa nemylim je tam Tarox) co bude stat hotovy majetok...
Co skutocne neznasam su podvodnici a vydr.. cura.., ktori zamerne uvadzaju inych do omylu kvoli vlastnemu profitu. To myslim samozrejme vo vseobecnosti. Preto okrem ineho som aj pisal a posielal fotky o tej Brnenskej Nuvola bielej GTA, co sa predavala v AAA a ktoru som bol OSOBNE pozriet.
S akym autom prisiel na stretnutie som uvadzal na dokreslenie obrazu serioznosti. To kde byvas, ako sa staras o dom, obliekas nieco vypoveda o tebe ako majitelovi. Niekolko krat som sa sam uz popalil, lebo som tomu nevenoval pozornost co su zac zaslepeny iluziou vysnivaneho auta. A tiez mam niekolko starsich aut, nevyzeraju vsak ako vraky. Preco preboha by som nechaval auto s ktorym hrdzaviet, plneho hnoja a spiny a auto co predavam vysperkoval, vyvonal a odstranil vsetky zavady. Urcite kvoli karme, ze?
Tu GTA si pozriet ist nemam preco, ja uz svoju mam davno. Ale vsetkym, ktory maju o nu zaujem samozrejme uprimne radim, nech nedaju na plane reci a presvedcia sa sami. Hlavne v akom stave je spojka, radsej rataju s vymenou rozvodov a pumpy, preco su zadne kolesa vpadnute a ci drzia pevne, ako su uchytene KW tlmice a ci netreba vymenit brzdove oblozenie a disky na tych aftermarket Tarox brzdach (ak sa nemylim je tam Tarox) co bude stat hotovy majetok...
Co skutocne neznasam su podvodnici a vydr.. cura.., ktori zamerne uvadzaju inych do omylu kvoli vlastnemu profitu. To myslim samozrejme vo vseobecnosti. Preto okrem ineho som aj pisal a posielal fotky o tej Brnenskej Nuvola bielej GTA, co sa predavala v AAA a ktoru som bol OSOBNE pozriet.
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ok, ja tiez uz snad naposledy, lebo to nema zmysel. Ja neviem kto tu GTA bol skutocne pozerat u KGB, pokial rozumiem spravne gotcha ju bol pozerat ked ju mal zolo, ak ano, v tom pripade neviem co to ma spolocne ked ju predaval KGB. To ze alfa bola na kseft tu tiez pisal na fore. Tu alfu som ciastocne platil totiz aj ja. Mne slo len o vratenie penazi co som nanu dal, zbytok ma nezaujimal, a jo, vlastne chcel som sa nanej est epreviest, co som nestihol, zial. Ako sa obliekam, staram o dom, nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu, aspon nie premna. Poznam ludi ktorym nezalezi na ich vyzore, a mienke okolia a su to seriozny ludia. To ze to niektorych odradi alebo im to vadi je ich vec. Tiez ma osobne nezaujima kto si co omne mysli, do doby, kym o mne nezacne sirit nezmysli. Ja som bol moju alfu kupovat v prahe, pozeral som ju na mieste, a zobral. Az doma som zistil ze je vlastne krom interieru technika v prdeli(moja vina, lebo som si to zle pozrel, tak som to neriesil), ale tie najdolezitejsie veci som menil tak do tyzdna dvoch, cize ak by nahodou sa prisiel pozret byv. majitel, tak by tie diely nespoznal. Resp. by hned videl ze je to vsetko vymenene. Sam dufam uznas ze spojka sa da vymenit v priebehu jedneho dna, dva ked si druhou rukou skrabes zadok. Resume, ty si to auto u KGB nevidel, tak neviem preco stale trvas natom ze tam ta spojka nebola. Zvysok neviem, co sa este riesilo, ale do tej spojky sa tu obuvali viaceri. Pozret to mal sancu kazdy kto mal zaujem. Tuna z fora neviem o nikom(aspon sa mi to nedostalo), bud volali len taky co mali vo vacku 5euro na cigarety, alebo sa chceli povozit, prioadne zname AAAcka. A takych ludi nemusim zasa ja. A nieje to na obhajobu KGB, sam mam nanho tazke srdco za ine veci

Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Na Slovensku máte soutěž o to, kdo napíše delší příspěvek?
Rychle a stylově
Rychle a stylově
Stejne to je porad kratke 

AR 159 SW 2.4 jtdm... babička Máňa
AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
na slovensku mame rozne sutaze. Napr. jak porazit cechov vraj "v speve". 

Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
- misokgb
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Necital som tie zvasty, ale Yety srat do papule si nemusis. Alfa v Nitre mala sportovu hds lamelu od renovaku, neviem, kde si na tu KERAMIKu prisiel, ale budis, mozno mas len kratku pamat, alebo by si si mal vycistit poriadne usi. Keby som prisiel aj na hadovom kkte, tak je ta po tom chuj, a nemeni to nic na mojej doveryhodnosti. GTA mala len par nedostatkov, ktore som ja takmer vsetky odstranil, ono chciet GTA za 4500e, pricom kazdy vie, ze realne idu tak od 7-8, navyse tato mala realne kilometre a vyzadovala mozno 1000e investiciu, a bola uplne top. No co, ja som kupil lacno, povozil sa kusok a dobre zarobil, nemozem za to, ze teraz ta to zere 
PS: rozvody so svieckami som menil ja, tak isto tam isla hds lamela aj s komplet zotrvakom druhym, nove mekano, lozisko, olej prevodovka. Zadne tlmice zohnal vraj novy majitel KW original, to co tam ma byt.
O inych nedostatkoch neviem, akurat viem, ze yety volal tomuto majitelovi hned ako ju zavesil na net a dobre mu nataral sprostosti, ze on bol to auto odtahovat ked ho niekto v blave rozstrelil na dve casti, no co asi si to yetynko pomylil s tou svojou pozvaranou kraskou

PS: rozvody so svieckami som menil ja, tak isto tam isla hds lamela aj s komplet zotrvakom druhym, nove mekano, lozisko, olej prevodovka. Zadne tlmice zohnal vraj novy majitel KW original, to co tam ma byt.
O inych nedostatkoch neviem, akurat viem, ze yety volal tomuto majitelovi hned ako ju zavesil na net a dobre mu nataral sprostosti, ze on bol to auto odtahovat ked ho niekto v blave rozstrelil na dve casti, no co asi si to yetynko pomylil s tou svojou pozvaranou kraskou

75 3.0V6
75 2.0TS 8v DOHC | lower head -0.7mm | custom exhaust mod | lighter flywheels -1.7kg | RenSport sport clutch | EBC brakes | NGK japan | KiNGDRAGON open air cold intake |
...coming soon 24v6 250ps@300Nm...
75 2.0TS 8v DOHC | lower head -0.7mm | custom exhaust mod | lighter flywheels -1.7kg | RenSport sport clutch | EBC brakes | NGK japan | KiNGDRAGON open air cold intake |
A co hokej ???Rasputin píše:na slovensku mame rozne sutaze. Napr. jak porazit cechov vraj "v speve".

ex: 147 3.2 GTA
ex: 155 Q4 Rosso Red,155 1.7 TS,155 Q4 Nero
ex: 166 2.0 TS
ex: 156 2.4 JTD SW
ex: 33 1.7 i,33 1.7 S 16V
ex: 155 Q4 Rosso Red,155 1.7 TS,155 Q4 Nero
ex: 166 2.0 TS
ex: 156 2.4 JTD SW
ex: 33 1.7 i,33 1.7 S 16V
http://auto.bazos.cz/inzerat/34960511/1 ... P-STAV.php
U této Alfy majitel udává kolem 190 tisíc km, nechal jsem si udělat cebii podle cebie má najeto přes 310tisíc tak se někdo nenechtě napalit...
další jeho inzerat... a když jsem se ho ptal jestli má stočené kilometry tak mi odpověděl že to auto kupoval už ojeté.. a na kilometry neodpověděl... takže pozor...!
http://alfa-romeo-156.autobazar.cz/inze ... wagon-top/
U této Alfy majitel udává kolem 190 tisíc km, nechal jsem si udělat cebii podle cebie má najeto přes 310tisíc tak se někdo nenechtě napalit...

http://alfa-romeo-156.autobazar.cz/inze ... wagon-top/
Alfa Romeo 159 SW TI 2.4 JTDm 20V 147 kW
Ex-Alfa Romeo 156 SW Ti-1.9 JTD 16V 103Kw
Ex-Alfa Romeo 156 SW Ti-1.9 JTD 16V 103Kw
Snad na tu sra*ku taky nekoukáš?Rasputin píše:na slovensku mame rozne sutaze. Napr. jak porazit cechov vraj "v speve".

Rychle a stylově
Rychle a stylově
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
to ne, napadol ma aj hokej, ale ten ma nezaujima tiez, ale na hento je kazdu chvilu reklama, tak som dal to
btw, ako to je s dovozom auta zop zahrancia, napr. ako svajc, francia, holand... auto treba dotiahnut na trailery alebo moze dojsy aj po vlastnej osi(prevozne znacky ako u nas u vas?)

btw, ako to je s dovozom auta zop zahrancia, napr. ako svajc, francia, holand... auto treba dotiahnut na trailery alebo moze dojsy aj po vlastnej osi(prevozne znacky ako u nas u vas?)
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Na Slovensku jeden a ten stejný chlapík prodává
AR 155 1.7ts za 550€.
a taky prodává AR 33 1.7 boxer za 750€.
AR 155 1.7ts za 550€.
a taky prodává AR 33 1.7 boxer za 750€.
H. FORD
H. FORD
A do třetice na Slovensku na prodej AR164 2.0 z toku 1996 za 1100€.
A ještě nějaký projekt AR 166 3.0 turbo Zender kit za 1000€.
A ještě nějaký projekt AR 166 3.0 turbo Zender kit za 1000€.
H. FORD
H. FORD
- yetyGT
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty ciciak nodorasteny. Za klavesnicou si bojovnik co. Ak chces, mozeme sa stretnut este raz a naposledy. To, ze tu vymenujes vsetky suciastky, ktore vies pomenovat neznamena, ze si to aj spravil. Ak si dobre pamatam, tak Gotcha reagoval na tvoj inzerat, kde si sa o tychto nedostatkoch nezmienoval a na ne upozotrnil. Potom si zacal tarat ako si rozpojil prevodovku a zistil aka keramika tam je a tak to zlozil spat. Administrator by mohol vytiahnut z archivu cele to vlakno.misokgb píše:Necital som tie zvasty, ale Yety srat do papule si nemusis. Alfa v Nitre mala sportovu hds lamelu od renovaku, neviem, kde si na tu KERAMIKu prisiel, ale budis, mozno mas len kratku pamat, alebo by si si mal vycistit poriadne usi. Keby som prisiel aj na hadovom kkte, tak je ta po tom chuj, a nemeni to nic na mojej doveryhodnosti. GTA mala len par nedostatkov, ktore som ja takmer vsetky odstranil, ono chciet GTA za 4500e, pricom kazdy vie, ze realne idu tak od 7-8, navyse tato mala realne kilometre a vyzadovala mozno 1000e investiciu, a bola uplne top. No co, ja som kupil lacno, povozil sa kusok a dobre zarobil, nemozem za to, ze teraz ta to zere
P.S.
Komu som mal volat? Co si tu vymyslas ty cigan smradlavy. Kto ma mal kde naburat? Ak mas schyzofreniu, tak sa nechaj liecit preboha. Nedorastol si ani na tu 75 co si predaval. Vraj dar od priatelky.
Naposledy upravil(a) yetyGT dne 30.5.2014, pát 10:05, celkem upraveno 1 x.
- misokgb
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Takto sa mozes bavit s tym, co ho vidis v zrkadle ;)
75 3.0V6