Jinak cesta domů v pohodě, přes Brener, alfice šlapala jako by nic, naložený jsme byli jak cikáni. Cesta trvala přesně 12 hodin i s hodinovým řešením tech. problému sousední posádky na Citroenu.
Projel jsem předloni většinu zajímavých Toskánských měst, nikde jsem za vjezd nemusel platit (max. jako průjezd do centra = cena parkingu), pouze tučné parkovné (průměr 2E/hod). Siena je cajk, doporučuju spíš méně známá místa jako Lucca aj. Pokud bys jela autem, doporučuju pension I MELOGRANI u Empoli - manželé, kteří pension provozují, poskytnou mnoho cenných rad!dolphin7 píše:Nebyl jste nekdo autem v Toskansku? okoli Sieny atd...zajimaly by me poplatky za silnice atd..pry jsou tam i poplatky za vjezd do mest...letecky by nas to vyslo levneji a rychleji, ale ja bych rada alfou, kdyz uz do italie
Moje chyba napsal jsem to blbě, 12 hodin, byl čas jízdy z palubáku, jel jsem piánko max těch 120 s rakví na střeše.Hampice píše:12 hodin? To je opravdu slušnej čas!To jsem jel já od Verony do Prahy... je fakt, že jsem jel pomalu (ca 120) a stáli jsme hodinu a půl u Bolzana.
vonkreuz píše:spíše klidná a pomalá povaha...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host