Přizpůsobivýwoche píše:11.10 slaví otec 60sátiny, tak to asi neklapne? Jáký je harmonogram akce?

Přizpůsobivýwoche píše:11.10 slaví otec 60sátiny, tak to asi neklapne? Jáký je harmonogram akce?
mohli by jsme se srazit u Hypernovy..to je hned zkraje a i Coyote to snadno najde(prahéé jede vlastne okolo)...a pak by jsme mohli jet ve 4ech....Nowis píše:Zdar hele richi tak jsem mluvil s Milanem a říkal že pojede moc rád takže už jsme dva stebou tři takže doufám že jedeš musíme domluvit sraz v HK někde nejlíp asi u makra ne?![]()
takže se mužem těšit na Giuliettu
Zatím určitě já. Třeba se ještě někdo přidáMydrett píše:tak kdo pojede z brna? dame taky nekde sraz?
teoreticky (pokud prace dovoliRichie píše:
mohli by jsme se srazit u Hypernovy..to je hned zkraje a i Coyote to snadno najde(prahéé jede vlastne okolo)...a pak by jsme mohli jet ve 4ech....
asi pojedu z chalupy, chtel bych vzit spajdrika...coyote píše:Pokud pojedeš z Prahy, tak můžeme mít malou kolonucrashta píše: teoreticky (pokud prace dovoli) bych se k vam taky pridal v Hradci...
Určitě tak se musíme ale domluvit já pojedu s milanem tak se sejdem u hypernovy nejlíp asi tam u AAA ne??abysme se na parkáči nehledaliRichie píše:mohli by jsme se srazit u Hypernovy..to je hned zkraje a i Coyote to snadno najde(prahéé jede vlastne okolo)...a pak by jsme mohli jet ve 4ech....Nowis píše:Zdar hele richi tak jsem mluvil s Milanem a říkal že pojede moc rád takže už jsme dva stebou tři takže doufám že jedeš musíme domluvit sraz v HK někde nejlíp asi u makra ne?![]()
takže se mužem těšit na Giuliettu
kdyz tahle 145ka je v mnohem horsim stavu nez ta cervena, tudis se za ni stydim...Nowis píše:pojed 145kou at nejsem sámale na spidera se rád podívam
Se zaní stydíš jocrashta píše:kdyz tahle 145ka je v mnohem horsim stavu nez ta cervena, tudis se za ni stydim...Nowis píše:pojed 145kou at nejsem sámale na spidera se rád podívam
. Snad pocasi vyjde [-o< , protoze 145kou (rikam ji autobus) tam urcite nepojedu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti