Jinak samozřejmě v reálu to taková prdel asi nebude

vlastně to borec není, já se nikdy nevzdal, nenechal zatknout. Vždycky mě fízli museli zastřelit. Myslím, že udělal chybu na tom plotě. Kdyby jej přelezl, nebyl by srab.roberto37 píše: Je to borec
Takhle dobrej bych chtěl být v Grand Theft AutoAle stejně ho nakonec dostali, stejně jako mně...
Samozřejmě, proto si přes den pravidelně ukládám pozice, abych to kdyžtak loadnul zpátky.Limetkka píše:Ať jsou hry jaké chtějí, inteligentní člověk rozlišuje mezi virtuálním a skutečným světem.
Si řikám že je cajk že Roubrt konečně dostal rozumroberto37 píše:A o tom to právě je.Limetkka píše:A co shrnou a zabřít tak, že kvér je věc každého, když na to má mozek![]()
Jenom vlastnictví zbrojního průkazu z vás lepšího člověka neudělá.
Vím, o čem mluvímSám jsem vlastnil zbrojní průkaz skupiny C (na lovecké zbraně, bo v rodině máme několik kulovnic. brokovnic a malorážek, tak aby se nemuseli jednou odevzdat) a že by ty otázky byly složité si nemyslím, střelbu by zvládl každý, kdo jednou vystřelil růži na střelnici a zdravotní způsobilost potvrdí každý praktický lékař třeba i za bonboriéru
To řidičák byl složitější a všichni víme kolik hovad řidičák vlastní. Když k tomu má v šuplíku navíc pistolku, je po ptákách.
Co mě nejvíc utvrzuje v odporu k průkazu E , je to, jak místní jeho vlastníci vyjadřujou svoji nadřazenost, svoji aroganci, pohrdání lidmi jiného názorového smýšlení, či neskrývaný rasismus.
Proto si nepřeji, aby lidi u sebe běžně nosili střelné zbraně.
a jen dodávám, že ikdyž jsem nadšený cyklista, tak i přesto se můžu v červencové itálii na nějakou cyklistiku vys...citace píše:To jsou fakt blázni. Děcka rozmazlené jak býk ;-D Na střeše vezou kola a diví se spotřebě ;-D (levnější by bylo vypůjčit si kola na místě - a to by stejně nakonec žádný rozumný člověk neudělal - jedu si k moři přece odpočinout, cyklistiku si můžu užít doma do aleluja a navíc jak si užít kola s malými dětmi? To, že je pán opravdu velký kokos naznačují i jeho obavy "Vlezu se pod mýtnou bránu?";-)R^)X To, že je pro nás v eurech platících zemích - tedy VŠUDE - DRAHO, na to můžeme být hrdi na ČNB, neboť pokud si spočítáme 1,56€ krát původních 25 Kč, vychází nám přesně 39 Kč, což stejně platili v Česku na dálniční pumpě. Tvrzení o tom, že v Itálii nemají zimu, a tak mohli dálnici přes horský průsmyk opravovat jindy taky dává za pravdu nízké inteligence tohoto pisálka ;-D Pak oba zazmatkují a ztrácí se, nakonec odmítají tankovat, nechají svítit rezervu, s puštěnou klimatizací, a pak se diví, když mají na nějaké okresce najdou o víkendu pumpu na automatický provoz ;-D
NIČEHO SE NEBOJTE, MILÍ ČTENÁŘI, POKUD JSTE ALESPOŇ TROCHU NORMÁLNÍ LIDI, NEŽ TIHLE "HOMO-HOMOLKOVI", PAK SE NEMÁTE ČEHO BÁT
A proč ne? Lavazza je třeba pěkná, kyselá sračka. Kupoval jsem jí asi 3 roky, až mě napadlo jí srovnat s rakouským Hornig. Lavazza přepálená zrna, slupky a bordel v pytlíku.crashta píše:Kdo neni italofil, tak si rad doveze kavu z cech... Znam takove lidi...
Ja kafe nepiju, ja tomu nerozumim...roberto37 píše:Jestli piješ lepší, budu ti vděčný za tip...
zde s "*" nebo s "." ?roberto37 píše:Zde + pánové pozéři
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti