Tak bych se po menší odmlce milerád přihlásil k tomuto sešrotovanému a zadřenému krámu, který se stal na první pohled mou velkou vášní a zapříčinil, že už budu chtít jenom Alfy

. O většině rizik tohoto auta vím, ale jsem do něj tvrdohlavě zahleděn a budu mu dávat svou důvěru tak dlouho, dokud nás STK nerozdělí :-)
Takže jsem zažil svůj první měsíc s Alfou. Byl takový oťukávací, ale myslím, že obsahoval vše, co by takovéto "životní jubileum" Alfisty mělo obsahovat. Zpočátku dovádění, "rychlostní zkoušky" doprovazené zastavením mé maličkosti "kamarády" za krapet vyšší rychlost, libování si ve zvuku motoru a kráse alfy, menší chlubení se a další ty nesmysly, které k tomu patří, ale taky i to děsivé uvědomění si, že ono to fakt jezdí za "deset" (na 100km) a že Selenia opravdu existuje a není to jen slovo do větru. Nicméně, co by člověk pro svůj koníček nebyl schopen udělat/utratit :-)
Už jsem najel nějaký ten kilometřík, ale motor zatím nezlobí, a tak dostal mou důvěru.
Pomalu se chystám na výměnu oleje, svíček, gumek do stěračů... a jsem sám zvědavý, co příjde pak

. Pokud všechno půjde podle plánu a alfička nebude zlobit, tak na příští rok chystám menší vyjížďku, do země Alfám zaslíbené, tudíž by bylo fajn zprovoznit klimatizaci a pokud nebude potřeba řešit důležitější věci, tak investuji do menšího zalákování šrámů, ať vypadá k světu.
No nic, jdu se projet