images hosting

free screen capture

imagehosting
To je fakt, dojdu se podívat do garáže...Kubas píše:to že si to nepamatuješ ještě neznamená že se to nestalo....
Souhlas. Navíc jsem zjistil, že se dá pít i to nealko pivo, když už jedu někam na chalupu něco slavit.Franik píše:A teď do mě, ale za alko za volantem bych dával doživotní zákaz bez možnosti kdykoliv řídit. To samé drogy.
Kolik ti je? 18? Totální zákaz čehokoliv nikdy nikde nic nevyřešil. Čím tvrdší trest, tím větší totalita a teror následují. To není můj názor, to je historická zkušenost. A teď praxe - v UK si můžeš dát dvě deci, nebo pivko a pak z restaurace v pohodě odřídit domů. Pokud člověk není totální magor, ví, že nemá chlastat, pokud bude řídit. Pokud magor je a sedá za volat ožralý, žádný zákon, ani trest mu v tom nezabrání. Častý je argument, že my Češi nejsme natolik vyzrálí jako ti Angličani a že pokud by se nám povolilo, tak budem jak urvaní z řetězu. Pro mě je to důkaz pouze toho, že majitel tohoto názoru (často tzv dopravní expert, nebo zákonodárce) má o veřejnosti natolik nízké mínění, že by rozhodně neměl zastávat svěřenou funkci.Franik píše:A teď do mě, ale za alko za volantem bych dával doživotní zákaz bez možnosti kdykoliv řídit. To samé drogy.
Netvrdil jsem, že je mu 18, šlo o řečnickou otázku. Mě je 43 a za svým názorem si stojím.Dallen píše:@Tanguero: Jasny, franikovi je 18![]()
Ted mas nulovou toleranci a toleruje se stejne nejaka hladina, dej 0.2 a bude se tolerovat opet cca dvojnasobek. Zbytkac je blbost, ale ten neomezis stejne jestli budes mit nulovou toleranci nebo ne. A jestli nekdo neni schopen si dat obed bez piva tak by mel asi navstivit nejakou lecebnu, tam mu pomuzou
Co ti na tohle mám říct? Sám píšeš, že máš pod vlyvem něco najeto, já ne! Dám si pivo, nebo dvě deci a nesednu za volant dřív než za hodinu a půl, nikdy! I přes názory, které jsem tu prezentoval. To je prostě diametrální rozdíl v myšlení. Buď považuju všechny lidi za stejná potenciální hovada jako jsem já a proto je potřeba na ně bič, nebo předpokládám určitý stupeň rozumu, morálky a ohledů k ostatním.Rasputin píše:tiez som zastanca ze za chlast basa a zobrat papiere. Ked sa to raz nema tak sa nema. A ziadna tolerancia ani podobne. Je totiz rozdiel dve piva u ferka a dve piva u jozka. Ja osobne ked som zacinal "aktivne" pit(na vyske), tak na starte mi stacili prave tie dve piva. Urcite by som nafukal v tolerancii keby bola, ale soferovat auto by som sa urcite neodvazil. Furt slopem a nesoferujem, alebo opacne. A to vravim ako clovek co ma pod vplyvom najazdenu nejaku tu strekuAle dostal som rozum nastatie vcas, a nikomu som nic nepsravil.
Pod to se podepisu. Muzu do sebe lejt energydrinky, ale kdyz je tempomat na 140 km/h tak to uspi spolehlive. Neni nad trochou adrenalinu. Kam se hrabe kofeinTanguero píše:na mě leze mikrospánek na dálnici, když si nastavím autopilota na 130 a jen čučím dopředu. Pokud bych mohl jet svižněji a věnovat větší pozor řízení, určitě bych byl čilejší.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti