mirec159 píše:obe sa pretacaju

a to jako myslis jak?
Tanguero:
nedivil bych sa kdyby v te gume neco bylo
mirec159 píše:obe sa pretacaju
Toto mi nějak ušlo, ale já když já měnil spodní ramena, tak OBĚ měla KO čep. Přitom žádné vůle v kolech ani bouchání slyšet nebylo.ssvd píše:Řeším dilema, mám částečně utrženej silentblok na pravym spodnim rameni, ten zadní velkej. Teď nevim jestli dat rovnou cele nové rameno cca 6000,- nebo jen silentblok cca 1200,-. Když kolem cloumám svisle i vodorovně, žádná vůle tam není, dá se takto bezpečně poznat že je spodní čep ještě OK? Nebo se to pozná až po rozebrání když zehejbu přímo čepem?
Cestama to byt nemusí - moje 159 nalitala v NL nějakých 150kkm a v servisní historii vymenu ramen mela. A přitom jsou v NL cajk cesty.undermeadow píše:Přidám se do klubu "ramenářů". 99kkm předfacelift a pravé horní rameno má lehkou vůli v čepu. Zatím to není slyšet za jízdy, ale když se s tím lomcuje na heveru, tak je to cítit.
Zkusím teda ten Lemfoerder LMI 34942 01 od auto-cardo a doufejme, že to zvládnu sám vyměnit bez demontáže tlumiče.
Fakturu pak pošlu na Ředitelství silnic a dálnic, předpokládám, že ji bez problému uhradí, protože je zcela evidentní, že za to můžou oni...
Jinak jestli si dobře pamatuju, když jsem menil to rameno stacilo povolit ten tlumic nahore. Prace cca na hodku, hodku a pul v kliduundermeadow píše:Přidám se do klubu "ramenářů". 99kkm předfacelift a pravé horní rameno má lehkou vůli v čepu. Zatím to není slyšet za jízdy, ale když se s tím lomcuje na heveru, tak je to cítit.
Zkusím teda ten Lemfoerder LMI 34942 01 od auto-cardo a doufejme, že to zvládnu sám vyměnit bez demontáže tlumiče.
Fakturu pak pošlu na Ředitelství silnic a dálnic, předpokládám, že ji bez problému uhradí, protože je zcela evidentní, že za to můžou oni...
Tanguero píše:Toto mi nějak ušlo, ale já když já měnil spodní ramena, tak OBĚ měla KO čep. Přitom žádné vůle v kolech ani bouchání slyšet nebylo.ssvd píše:Řeším dilema, mám částečně utrženej silentblok na pravym spodnim rameni, ten zadní velkej. Teď nevim jestli dat rovnou cele nové rameno cca 6000,- nebo jen silentblok cca 1200,-. Když kolem cloumám svisle i vodorovně, žádná vůle tam není, dá se takto bezpečně poznat že je spodní čep ještě OK? Nebo se to pozná až po rozebrání když zehejbu přímo čepem?
Takže já doporučuju povolit šroub na čepu, vyrazit čep z těhlice a zkusit rukou, jestli tam není vůle.
Fandulinek píše:Ahoj,
mel bych dotaz na prave predni rameno a vase zkusenosti. Mam AR 159 rv 2007. Momentalne najeto cca 160 tis. km. Ve 140 tis. jsem menil rameno poprve. Dale ve 150 tis a ted me to tam znovu tluce ze se to neda vydrzet a musim znovu menitJedna se celou dobu o prave horni rameno. Ramena bylo od TWR, ale nevydrzela vice jak 10 tis km. Netusite cim by to mohlo byt, pripadne jaka jina firma by vyrabela kvalitni ramena? Na cene nezalezi, chci uz mit pokoj a prestat to resit.
Diky za odpoved,
Franta
Samo ze.Kocour666 píše:neni to nahodou TRW?
Ted nevim jestli se mam urazit....mcernoch píše:No tak jsem přehodil písmena no.![]()
Však von se vždycky nějakej blbec ozve, že je to špatně.![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů