Okruh

Okruh - skupiny

Sprint

Sprint - skupiny

Ty máš být na prvním místě místo nicku razlO , on sprinty nejel... já taky ne, někdo tam má být taky místo mě, ten kdo si odnesl 2.místo ve skupině A. Moje zařazení v okruhu do skupiny B jsme řešili se Spirpinem, přehazoval to ale asi to neuložil. Mám být v Áčku 7.místo, takže všichni v Béčku se od 2. místa posouvají o jednu příčku.DanielSan píše:Caaau. Hele taky se tam nevidím.. zajímal by mě ten čas.. kdyby se to našlo tak nick daniel a 145 1.9 jtd, a pak ještě filip 147 1.9. Jtd
Pivrnec911 píše:Botas v B jakž takž musí se zamyslet jak moc je to fér vůči ostatním:-). Machmi je v B haluz... Sice sem čekal že si zajezdím více. V MDC jezdíme cca 30-40ostrejch km za den a ne 3 ale i tak moc děkuju! Bylo to super. PS: Podávám oficiální protest a žádám opakování ceremoniálu![]()
proč rušit...vyhlášený byly správně kdo vyhrál dostal trofej..a bylo jich 5. Jen nevíme pro zajímavost jak dopadli další. Já to bohužel neovlivnim a vzal jsem na to lidi co dělali kámen a myslel, že to bude ok. Ale hold se to pak spirpinovi po vyhlášení špatně uložilo..nevim proč. Taky mě to mrzí, ale pokud spirpin nenajde své poznámky tak už je to pasé.woche píše:No já myslím, že výsledky těch sprintů by bylo lepší zrušit úplně, je to trochu ostuda, protože loni zase byly ty časy prohozený a už to nikdy nikdo nedal dohromady
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti