U mě ten zadek měl při prudším zatočení tendence předběhnout předek, pokud člověk necitlivě šáhnul na plyn. Když jsem viděl na živo tu Coyotovu na těch 17", tak bych si to asi taky v tomhle rozměru představoval
 U mě ten zadek měl při prudším zatočení tendence předběhnout předek, pokud člověk necitlivě šáhnul na plyn. Když jsem viděl na živo tu Coyotovu na těch 17", tak bych si to asi taky v tomhle rozměru představoval 

Rozhodně takovej extrém jako měl třeba Ládin se mi nelíbí a ani to ke 164 nesedí... jistou míru komfortu si zachovat musí a "f žehličce" jí to nesluší. Coyotova vypadala tak jak je, tak akorát. Ono já vím, je to velká luxusní limuzína a ne sporťák... Co jsem jel s Q4, tak ta mi přišla poněkud tvrdší a nakláněla se rozhodně míň. Ty její origo 16" Speedline bych si na QV asi dokázat představil, celkem k tomu seděj. U Hampiho holt vítězí originalita auta a tak je to správně, taky za tím půjdu. Rozměr kol pro zábavu ale asi ničemu neuškodí
 Rozhodně takovej extrém jako měl třeba Ládin se mi nelíbí a ani to ke 164 nesedí... jistou míru komfortu si zachovat musí a "f žehličce" jí to nesluší. Coyotova vypadala tak jak je, tak akorát. Ono já vím, je to velká luxusní limuzína a ne sporťák... Co jsem jel s Q4, tak ta mi přišla poněkud tvrdší a nakláněla se rozhodně míň. Ty její origo 16" Speedline bych si na QV asi dokázat představil, celkem k tomu seděj. U Hampiho holt vítězí originalita auta a tak je to správně, taky za tím půjdu. Rozměr kol pro zábavu ale asi ničemu neuškodí 

Taky jsem pro originál, na svém autě se o to také snažím. Snižování se mi taky nelíbí. Ale ta kastle na větších kolech vypadá luxusně. Plánuju tedy mírný odklon od originálu. Teď však upřednostním ten interiér.
 Taky jsem pro originál, na svém autě se o to také snažím. Snižování se mi taky nelíbí. Ale ta kastle na větších kolech vypadá luxusně. Plánuju tedy mírný odklon od originálu. Teď však upřednostním ten interiér.Muzes mi vysvetlit rozdil -3,5cm na Coyotovo (Eibach) a -3,5 (H&R) na moji ex?riprex píše: takovej extrém jako měl třeba Ládin se mi nelíbí a ani to ke 164 nesedí... jistou míru komfortu si zachovat musí a "f žehličce" jí to nesluší. Coyotova vypadala tak jak je, tak akorát.
 Navic si sam videl v Moste, ze to funguje...
 Navic si sam videl v Moste, ze to funguje...  
Neskládám jí tři roky abych pak kolem ní jen chodil s hadremMachmi píše:Viděno naživo na letišti a je to krasavice
A při tvojí jízdě na okruhu sem jenom valil oči jak si jí nešetřil a pořádně jí protáhnul

). A na těch pár koleček za rok jsem jí ochotnej ty náklony a ztrátu adheze* odpustit. Její primární účel je pohodlné a relativně klidné svezení z jednoho místa na druhý, udělání trochu té parády a hlavně zachování tohohle kusu techniky pro další generace... Zkrátka, nic se seřezávat nebude a kola zůstanou tyhle, jen dostanou nový boty. Brzy bude na blbnutí nejspíš 145
 ). A na těch pár koleček za rok jsem jí ochotnej ty náklony a ztrátu adheze* odpustit. Její primární účel je pohodlné a relativně klidné svezení z jednoho místa na druhý, udělání trochu té parády a hlavně zachování tohohle kusu techniky pro další generace... Zkrátka, nic se seřezávat nebude a kola zůstanou tyhle, jen dostanou nový boty. Brzy bude na blbnutí nejspíš 145 
 Zkrátka pokud seženu QV podvozek, tak ho tam dám a nebudu to dál řešit.
 Zkrátka pokud seženu QV podvozek, tak ho tam dám a nebudu to dál řešit. Každopádně pokud jsi to měl snížený stejně jako Coyote, tak už aspoň vím, že to k těm QV "sukním" nesedí a nebudu to ani zkoušet.
 Každopádně pokud jsi to měl snížený stejně jako Coyote, tak už aspoň vím, že to k těm QV "sukním" nesedí a nebudu to ani zkoušet. U tech Q hodne zalezi jestli funjujou el. tlumice.
  U tech Q hodne zalezi jestli funjujou el. tlumice. 

Duchny
  Duchny   

Ano..myc155 píše:myslim, kara z hradce bude co nevidet silnejsi pojem, nez mrdka z brna...

Ta stříbrná... asi jo no, možná prostě není tak cool barva, zato je celkem nenáročná. Na tý černý byly všechny nedokonalosti vidět a červená zas měla každej díl jinak vybledlej (ikdyž za mě teda 164 tak, jak jí má Coyote je prostě ta úplně nejlepší možná a kdykoliv někde poblíž bude nějakej červenej předface, tak ho prostě musím mít i kdyby to mělo být VMko
 Ta stříbrná... asi jo no, možná prostě není tak cool barva, zato je celkem nenáročná. Na tý černý byly všechny nedokonalosti vidět a červená zas měla každej díl jinak vybledlej (ikdyž za mě teda 164 tak, jak jí má Coyote je prostě ta úplně nejlepší možná a kdykoliv někde poblíž bude nějakej červenej předface, tak ho prostě musím mít i kdyby to mělo být VMko  ). Stříbrná ledacos odpustí, škrábance se snadno schovaj a tečky od kamínků taky, takže ve výsledku jsem za ní rád. Dokonce tam ani nikde nezůstaly stíny pod nálepkama, znáčkama atp.
 ). Stříbrná ledacos odpustí, škrábance se snadno schovaj a tečky od kamínků taky, takže ve výsledku jsem za ní rád. Dokonce tam ani nikde nezůstaly stíny pod nálepkama, znáčkama atp. 
 .
.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů