to hore je super cena, ale potrebujem oba parožce, na tom strednom mám odvalenú prírubu a na tých krajných to zas fučí "v rozkroku"... navyše je to Lodži, čo je fest ďaleko. Bochnia je síce o nejakých 30km bližšie ako Ústí nad Orlicí, ale tam je auto nutnosť, vlaky sú zo SR do Poľska totálne nepoužiteľné, jazdí sa okľukou cez Bohumín a Katovice :/. Bus existuje len nejaký turistický odniekiaľ z Popradu predpokladám do Zakopaného. Vo februári som sa vrátil zo semestra v Poľsku a chodil som na Alfičke, lebo spoje boli k ničomu. Ináč z allegra som bral vecí hromadu a k spokojnosti, ale zrovna u týchto zvodov tam od januára nič okrem toho jedného parožca z Lodže nebolo

Máš pravdu, v Č. Trebovej to vlastne stojí

To by skoro šlo, trocha som dúfal, že by som autom šiel cez Ostravu a mrkol sa najprv tam k tomu Křenekovi, čo to tam má za matroš. Ale však to by vlastne zo Žiliny tiež nemal byť problém. A keď nepochodím, nájdem spoj z Ovy do Č. Třebovej, no...
Inak, ešte trocha k téme - máte niekto vsadený do potrubia ten pletenec? Neni tam naň moc miesta, ale rozmýšľam, že ak už dám druhé zvody, nerád by som zas o ne za chvíľku prišiel. Myslím, že nejaký stupeň voľnosti by sa na tom potrubí zišiel, predsa len je dosť dlhé a človek škrtne spodkom v bársjakom dvore ani nevie ako.