ohledně kompresí zjištoval jen jestli jsou či ne, to bych si musel zjistit co to je, ale na Kameni, když sem motor pořádně zahřál, valil olej z prasklého těsnění mezi olejovou vanou a blokem, shodou okolností u toho válce co nemá komprese, tedy sázím na těsnění pod hlavou
a ohledně ECU, si taky myslí že by to mohla být i kostra, ale nemá schéme drátů od vstřikovačů k ECU, takže neví kde ta kostra má případně být
Nemůžu teď rychle najít schéma vstřikování, ale nemají vstřiky pojistku???
EDIT: Pojistku ne, respektive ne přímo na vstřiky ale samotné vstřiky jsou napájeny přes relé S12b. U 164ky je na chladičové příčce. Zaměřil bych se na to. V jednotce to nebude, zbytečně do ní nehrabte. Pro jistotu jen změřte ten pin 14 - musí na něm být během startování kmitavé mínus (frekvence vstřikování), ideláně žárovkovou zkoušečkou... Lze koneckonců změřit i na konektoru kteréhokoliv vstřiku.
tak kdybych tu ECU měl, tak do servisu ani nejezdím, zjistil jsem, že 164 2,0V6tb má jednu ECU motronic ML4,1- tak snad na podívání ohledně spáleného dílu bud dobrá
a to že mi 164nestartuje je možná tím, že sem neměl ECU přišroubovanou takže nekostřila
už to šlape bavil jsem se s ním a říkal jsme mu, že na jednom foru řešily to samé a že také použil vstřikovače z Jetronicu a UCU motronic stejně jako já a taky mu vyhořela ECu, a připustil, že by to mohlo být tím.
no a zejtra sundám čísla, o víkendu asi diagnostika motoru kvůli kompresím a následující víkend demontáž a rozborka....