nestrašpaiu píše:koupil jsem si take hid sadu 5000k ale nejak se mi ti(plastove) balasty přehřivali, jinak svitilo to paradne, spiše na modro než na bili svetlo. tak že 6000k si mislim že je moc na policajti

nestrašpaiu píše:koupil jsem si take hid sadu 5000k ale nejak se mi ti(plastove) balasty přehřivali, jinak svitilo to paradne, spiše na modro než na bili svetlo. tak že 6000k si mislim že je moc na policajti
ok dám vědětpaiu píše:moje vypadaji stejne, aspon balasty vypadaji vuplne stejne, dej vedet jestli se balasty přehřivaji nebo ne, nebo ja delam chibu v jinstalace?
A co Zipe udělat díru do spodka krytky ?Zip166JTD píše:Jj světla nemusí dolů ale doporučoval bych je sundat a kabel který vede od balastu k výbojce protáhnou někudy jinudy (třeba udělat díru ze spodu světel) ne přes zadní krytku a nejlépe i někam zakutat balast aby ani jedno nešlo vidět . Takhle na to policajti nepřijdou. Světla určitě seřid.Není to nic těžkého.
Tak nějak by to mělo vypadat
http://img7.imageshack.us/img7/5750/imag0462jz.jpg
a po cca 50m by to mělo končit na zemi.
mi hřejou ale tak že ruka na balastech udržet v pohodě jde tak že si myslím že to je normální a někdy mi příjde že teplota je někdy rozdílná že až jsou pomalu někdy balasty vlažnépaiu píše:panove muže mi nekdo řict jestli balasty se maji zahřivat do určite miry? nebo maji byt uplne studené při provozu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host