(sranda
 (sranda   )
 ) (sranda
 (sranda   )
 ) 

Pánové, tu 164ku co mu tam stojí, jste měl někdo zachránit. Pěkné auto, má i zatmavovací zrcátko.
 Pánové, tu 164ku co mu tam stojí, jste měl někdo zachránit. Pěkné auto, má i zatmavovací zrcátko. 

Kdyžtak na mě mysli ještě s těma tapecama. Vzal bych si aspoň ty přední. Na spolujezdci mám prasklinu a tady ty vypadaly pěkně.
 Kdyžtak na mě mysli ještě s těma tapecama. Vzal bych si aspoň ty přední. Na spolujezdci mám prasklinu a tady ty vypadaly pěkně. ještě fakt předělat ty tapecy aby byly taky v černé kůži a bude to luxus....
  ještě fakt předělat ty tapecy aby byly taky v černé kůži a bude to luxus....  

Schovám ti přední i zadní.Holocausto píše:To jsem.Kdyžtak na mě mysli ještě s těma tapecama. Vzal bych si aspoň ty přední. Na spolujezdci mám prasklinu a tady ty vypadaly pěkně.

Jak se dostanou od Radka ke mně, tak je vyměním. Kdyžtak Radku, zkus to sundat nějak šetrně, nedolámané tapecy už jsou také vzácnost.
 Jak se dostanou od Radka ke mně, tak je vyměním. Kdyžtak Radku, zkus to sundat nějak šetrně, nedolámané tapecy už jsou také vzácnost. Kola jsem nechal srovnat, vyčistil jsem je, zapravil kosmetické vady a obul do P7 Cinturato. Snad bude ještě počasí na další projížďky.
 Kola jsem nechal srovnat, vyčistil jsem je, zapravil kosmetické vady a obul do P7 Cinturato. Snad bude ještě počasí na další projížďky. 

Ještě by mne zajímalo. Když na pneumatikách 195/65/15 je tlak P 2.2 Z 2.0, jaký tlak do rozměru 205/55/16. Stejný? V6 TB má třeba P 2.5 Z 2.3
 Ještě by mne zajímalo. Když na pneumatikách 195/65/15 je tlak P 2.2 Z 2.0, jaký tlak do rozměru 205/55/16. Stejný? V6 TB má třeba P 2.5 Z 2.3

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host