z bečvy ale můžu tě počkat buď v hranicích nebo v nj, kde chceš? , navrhuju tě počkat v Jičíně na benzině Jet(modrá), na proti je Benzina, co ty nato?neros píše:BALANTA: Odkud budeš nakonec vyjíždět z Bečvy, Jičína nebo to bereš přímo přes Ostravu?Balanta píše:takže já jedu, kdo jede od ostravy může se přidat![]()
A ty se Kleofáši nečerti![]()
nakonec jsem to umyl, protože 2km úsek po rekonstrukci trati který jsme projeli dodělal pražský nánosKleofáš píše:Já jsem od Kamene jen umyl startovní číslo z okna. Ale stejně tam zůstala růžová šmouha. Dneska jsem v práci když dobře, tak do desíti, takže taky pojedu neupravenýRadim píše:taky to nebudete mýt?![]()
pokud jedete od Hradce máte nejlepší sjet přes Doudleby a Potštejn na Ústí zadem, takže sraz by se hodil spíš už v Kostelci. ale vy se nějak domluvíteFranik píše:pro ty co pojedou od HK dejte malou zastávku ve Vamberku na náměstí počítám že tam tak okolo 9:30 můžete být tak tedy buď počkáme my nebo vy. Dikas.
O tom mluvím doudleby, vamberk, zaměl, potštejn atd.Radim píše:pokud jedete od Hradce máte nejlepší sjet přes Doudleby a Potštejn na Ústí zadem, takže sraz by se hodil spíš už v Kostelci. ale vy se nějak domluvíteFranik píše:pro ty co pojedou od HK dejte malou zastávku ve Vamberku na náměstí počítám že tam tak okolo 9:30 můžete být tak tedy buď počkáme my nebo vy. Dikas.
omlouvam se, ale uz nedorazim, trochu sem to vcera (vlastne dneska) pretah.... Jinak dotaz, co mam nastavit v casovim pasmu, mam tam prahu, ale cas ukazuje o hodku min...crashta píše:richie, posli mi pls konatkt na SZ, pojedu asi o rtochu pozdeji....![]()
![]()
![]()
THX Crashta
PS. bohuzel pojedu 145kou![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti