Výmluva nejnižší úrovně. Ještě mužeš dodat, že oni za to chudáčkové ACABové nemužou, že je k tomu nutí šéfové a oni nic, oni muzikanti.Diamond píše:Nebudu komentovat toto video, ani se těch kluků nechci nijak zastávat, ale uvědomujete si, že pouze dělají svoji práci. To můžete taky vyčítat truhláři, že dělá nábytek
Nemáš pravdu. Zeptej se na to kamaráda četníka. Taky jsem se na tohle jednoho ptal.hadXR píše:A ten skrytý dohled je taky nějaká blbost bo i četník pokud memá zaplej maják musí dodržovat rychlost, tudíž pokud za někým jede přes 130, nebliká a natáčí ho tak se též dopouští přestupku tudíž videozáznam je důkaz získanej neoprávněným způsobem a nemůžou nikoho na jeho zákledě trestat - nevím jak přesně ta formulace zní, ale pro představu je to snad jasný.
Buď musíš přestat chlastat, nebo se do toho pořádně opřít aby si nebyl schopnej ani zapnout počítač.enzo13 píše:jojo zase a vůbec sem o něm nevěděl, ale není tak hroznej alespoň že nepomlouvám nikoho z fórapotřebuju aby mi někdo po jedenácté vypínal internet . měli byste vidět co jsem psal včera po jedenácté na pežot forum.... musím si změnit nick abych nevypadal tak nebezpečně
Přesně tak. Pokud to okolnosti vyžadují, tak v zájmu služby může předpisy porušit i bez toho, aby měl zapnutý maják. Maják se zapíná hlavně v případě, kdy vyžadují právo přednostní jízdy. Dále také v případě označení nebezpečného místa, překážky, dopravní nehody apod. V prvním případě se zvukem, v těch další postačí samozřejmě pouze světloHarous píše:Nemáš pravdu. Zeptej se na to kamaráda četníka. Taky jsem se na tohle jednoho ptal.hadXR píše:A ten skrytý dohled je taky nějaká blbost bo i četník pokud memá zaplej maják musí dodržovat rychlost, tudíž pokud za někým jede přes 130, nebliká a natáčí ho tak se též dopouští přestupku tudíž videozáznam je důkaz získanej neoprávněným způsobem a nemůžou nikoho na jeho zákledě trestat - nevím jak přesně ta formulace zní, ale pro představu je to snad jasný.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů